Ezotéria

Szerencse vár erre a három csillagjegyre a héten: horoszkóp július 16. – július 22.

A Meglepetés horoszkópjából ezen a héten is megtudhatjuk, mit jeleznek a csillagok, várnak-e ránk új kapcsolatok, munkahelyi változások, váratlan izgalmak vagy nyugalmas hétköznapok.

KOS
III.21.–IV.20.
Akkor se ítéljen elhamarkodottan, ha olyan hírt kap, amely szíven üti. Gondolja át alaposan minden szempontból az információt, még az is lehet, hogy inkább örülni fog a fejleményeknek. A munkahelyén a határozottabb, sőt némiképp keményebb oldalát kell megmutatnia, ám ez nem jelenti azt, hogy konfliktushelyzeteket kellene generálnia. Bőven elég, ha bebizonyítja, hogy tudja, mit beszél, és hogy önt nem lehet megvezetni.

BIKA
IV.21.–V.20.
Szerencsésnek érzi magát, ami elsősorban annak köszönhető, hogy képes kilépni az önmaga által felállított keretek közül, és kockázatot vállalni. Aki mer, az nyer – tartja a mondás, nos, az ön esetében mindenképpen igaz. Azért túlzásba ne essen, fontos, hogy továbbra is a realitások talaján mozogjon. Ha nem a megfelelő ütemben halad munkájával, és közelednek a határidők, vizsgálja meg szükség van-e minden lépésre.

IKREK
V.21.–VI.21.
A megfontoltság dicséretes, de hajlamos annyira túlgondolni a helyzetet, hogy már nem körültekintőnek, hanem akadékoskodónak látják. Vigyázzon, hogy ne gátolja a munkafolyamatokat. Ha fájlalja, hogy néhány barátja elhanyagolja, ne csak magában méltatlankodjon, tegye szóvá nekik is. Persze csakis akkor, ha ön valóban minden megtett a kapcsolatok fenntartásáért. Ám ha ön hibázott, ne halogassa a bocsánatkérést.

RÁK
VI.22.–VII.22.
A külvilág számára úgy tűnhet, haragja a semmiből zúdult a világra, holott csak annyi történt, hogy eddig nem figyeltek oda önre. Legközelebb akár meg is előzheti mindezt, ha elég erőteljesen fejezi ki véleményét, esetleges nemtetszését, és nem törődik bele, ha süket fülekre talál. Ha munkát keres, nem kell az első ajánlatot elfogadnia, de mindez akkor is érvényes, ha jelenlegi munkahelyén köt új megállapodást. Kialakulhat sokkal előnyösebb helyzet is.

OROSZLÁN
VII.23.–VIII.23.
Mozogjon és relaxáljon többet, mert ez felgyorsítja a gondolkodását és erősíti a problémamegoldó képességét. Az agya nem egy gép, bár még azoknak is szükségük van némi szünetre. Ne legyen haragtartó, önnek is felszabadító érzés lesz, ha képes megbocsátani. A napokban adódhat olyan alkalom, amikor gyakorolhatja a nagyvonalúságot, és megadhatja azt a bizonyos második esélyt is, főként akkor, ha egy kollégájáról van szó.

SZŰZ
VIII.24.–IX.23.
Ha minőségről vagy színvonalról esik szó, nem ismer se tréfát, se bocsánatot, ám ezúttal érdemes lenne kicsit háttérbe szorítania túlzottan kritikus énjét. Koncentráljon inkább a társaságra, akikkel fantasztikus élményeket élhet át, feltéve, ha nem elemez és kritizál mindent agyon. Szakmai téren fontos, hogy ne vesszen el a részletekben, és világos célokat fogalmazzon meg. A pontossága sokat segíthet az előrejutásban.

MÉRLEG
IX.24.–X.23.
Erős késztetést érez, hogy egy kiadós selejtezést követően új rendszert alakítson ki otthonában. Ne ragaszkodjon olyan dolgokhoz, amelyeket nemcsak nem használ, de még érzelmi kötődése sincs hozzájuk. Nagyobb egyensúlyra lenne szükség baráti kapcsolataiban, mert az adok-kapok aránya eltolódott, ami hamarosan konfliktust szülhet. Ne sajnálja az időt arra, hogy elsajátítsa azt a készséget, tudást, amire most lehetősége nyílik.

SKORPIÓ
X.24.–XI.22.
Nem kell minden meghívásra igent mondania, ha szíve szerint inkább szűk családi körben töltené ezeket a napokat, vagy akár önmagára fordítana több időt. Végre lesz ideje, és ami még ennél is fontosabb, elszántsága elintézni azokat az ügyeket, amelyeket már régóta halogatott. Ha egészségesebb életmódot követne, vagy csak egy diétába kezd, vigyázzon, hogy ne essen túlzásba, és figyelje, hogyan reagál a szervezete.

NYILAS
XI.23.–XII.21.
Bármilyen alkalmazkodó és nyitott, még ön is képes kibillenni a komfortzónájából, amitől az önbizalma jelentősen csökken. A kockázatvállalás alapvetően nem áll öntől távol, a jelen helyzetre is gondoljon kihívásként vagy kalandként. Régi ismerősével alakíthat ki szakmai kapcsolatot, ami azonban rossz véget érhet, ha túlzottan közeli munkatársakká válnak. Nem tudják majd különválasztani a szakmai és a személyes viszonyukat.

BAK
XII.22.–I.20.
Ne kezdjen bele egyedül egy olyan feladat megoldásába, amiről ön is pontosan tudja, hogy a megfelelő csapat híján nem lesz kifogástalan az eredmény. Szánjon rá időt, hogy kiválassza és meggyőzze a legalkalmasabb embereket, együtt jóval gyorsabban végeznek majd. Családtagjaival tervezzék újra az otthoni feladatmegosztást, mert a nyári programok felülírták a szokásos menetrendet. Humorral oldja a feszültséget!

VÍZÖNTŐ
I.21.–II.19.
A jelenlegi állapot nem tartható fenn tovább, el kell döntenie, mit enged ki a kezéből. Ha továbbra is ennyi mindent akar kontrollálni, illetve ilyen sokfelé oszlik meg a figyelme, az törvényszerűen összeomláshoz vezet. Ne várja meg! A változás soha nem könnyű, de haladjon lépésről lépésre, és így fokozatosan kibontakozik majd ön előtt a kép, és meglátja a végcélt. A barátok ezúttal is sokat segíthetnek a döntésben.

HALAK
II.20.–III.20.
Úgy érezheti, a korábbi népszerűséget követően kissé háttérbe szorul, és csak sodródik. Ne áldozatként tekintsen magára, ez egy szükségszerű körforgás része, most a csendesebb, nyugodtabb időszak előnyeit élvezheti. Ha a munkahelyén nem önre bíznak egy felelősségteljes feladatot, gondolja végig, és vallja be önmagának őszintén, hogy valóban felkészült-e már erre a kihívásra, vagy jobb, ha inkább a következő lehetőségre vár.

 

Fotó: pexels