Ezotéria

Munka miatt idegeskedik ez a 3 csillagjegy a héten: horoszkóp augusztus 27. – szeptember 2.

A Meglepetés horoszkópjából ezen a héten is megtudhatjuk, mit jeleznek a csillagok, várnak-e ránk új kapcsolatok, munkahelyi változások, váratlan izgalmak vagy nyugalmas hétköznapok.

KOS
III.21.–IV.20.
Bátran lehet optimista, a környezetében élők most nagylelkű, segítőkész, adott esetben megbocsátó oldalukat mutatják ön felé. Éppen ezért bőven van oka az elégedettségre, igaz, ha akar, hibát, problémát így is találhat – de miért akarna? Ideális napok előtt áll, ha új sporttevékenységbe szeretne kezdeni, vagy magasabb fokozatra kapcsolna. Használja ki bőséges energiáját, mert így a felgyülemlett feszültségtől is megszabadulhat.

BIKA
IV.21.–V.20.
Kapcsolatai harmonikussá válnak a napokban, amikor barátságos nyíltsággal fogad minden közeledést. Ez remek alkalom lehet arra, hogy megvallja valakinek az érzelmeit, de arra is, hogy kényes kérdéseket tisztázzon, konfliktusokat simítson el. Szakmai téren szinte mindenben sikert arat, a kreativitása szárnyakat kap, a versenyszellem pedig éppen ideális mértékben erősödik fel önben, így irigyei sem találhatnak önön fogást.

IKREK
V.21.–VI.21.
Önbizalma végre helyrebillen, és nem önmagát okolja majd minden problémáért, szerencsétlennek tűnő fordulatért. Megtapasztalhatja, hogy most éppen az tölti el optimizmussal, ami miatt korábban sötéten látta a jövőt. Ezek a napok ideálisak egy-két rövidebb utazásra vagy kirándulásra a kellemes utószezonban. A munkahelyén ezúttal határozottabb kiállásra van szükség, hogy elérhesse a kiérdemelt elismerést.

RÁK
VI.22.–VII.22.
Ereje és bátorsága megnő, ezzel megteremtheti önmaga számára a jó szerencsét. Amíg mások csak halogatják a legnehezebb feladatok megoldását, és kifogásokat keresnek, ön cselekszik, amivel jelentős lépéselőnybe kerülhet. Az ösztönei megsúgják, hogyan időzítsen. Ha új párkapcsolatba kezd, nincs oka aggodalomra, könnyen kialakul önök között az összhang, és hamar feloldódnak egymás társaságában. Merjen végre boldog lenni!

OROSZLÁN
VII.23.–VIII.23.
Még a megszokottnál is könnyebben teremt új kapcsolatokat, legyen szó akár a magán-, akár a szakmai életéről. Most elsősorban a baráti köre bővülésén van a hangsúly, de egy kis romantikára is van kilátás. A munkahelyén nemcsak ön erősítheti meg és szélesítheti kapcsolati hálóját, hanem mások között is a híd szerepét tölti be, amely akár egész hálózatokat köthet össze. Ha nem is azonnal, de hamarosan ennek is hasznát láthatja.

SZŰZ
VIII.24.–IX.23.
A mély érzelmek és az erős intuíció veszi át az észérvek helyét, ami azt is eredményezi, hogy minden helyzetben gyorsan és ösztönösen reagál. Ennek az állapotnak a másik hozadéka az, hogy segít elmerülni önmaga és mások alaposabb megismerésében. Annak ellenére, hogy ambíciói most inkább szunnyadnak, nem vágyik reflektorfényre, mégis esélye lesz előrébb lépni a ranglétrán. Ezúttal valóban a teljesítményével arat sikert.

MÉRLEG
IX.24.–X.23.
Aktivitása megnő, mégsem billen ki az egyensúlyából, és kiválóan alkalmazkodik a körülményekhez. Mindez lehetővé teszi, hogy kis erőfeszítéssel többet teljesítsen, és a kezdeményezőkészségét is megerősíti, méghozzá élete minden területén. Korábbi bizonytalan, gyakran döntésképtelen énje ezekben a napokban nem jut szóhoz. Határozottsága a kisugárzásán is változtat, így jóval többen figyelnek majd fel már a puszta jelenlétére is.

SKORPIÓ
X.24.–XI.22.
Ebben az időszakban elsősorban az otthonára és a családjára össz­pontosít. Adott a lehetőség, hogy tisztázza a szerettei között régóta érzékelhető feszültséget, és közösen megpróbáljanak kompromisszumot vagy megoldást találni. Párkapcsolatának kimondottan jót tesz, hogy érzékeny, érzelmes hangulatban van, szükségük volt már több gyengédségre. A munkájára viszont most nehezen összpontosít, így megnő a hibák kockázata.

NYILAS
XI.23.–XII.21.
Még ha nem is érez magában elég elszántságot vagy tenni akarást, kénytelen lesz ezekben a napokban több időt és energiát fordítani a munkájára. Eredményei jól láthatóak és figyelemfelkeltők lesznek. Vegyen erőt magán, mert ezzel nagyot lendíthet a karrierjén! Családja támogató hátországot nyújt, megértik a helyzet fontosságát, ám ez nem jelenti azt, hogy a felgyülemlett feszültséget rajtuk vezetheti le. Ne vigye haza a problémákat!

BAK
XII.22.–I.20.
Az önből áradó empátia és barátságos nyíltság sokakat arra ösztönöz, hogy megosszák önnel szívük fájdalmát vagy éppen az örömüket. Ez csak átmeneti állapot, nem kell ezentúl mindig mások lelkét ápolnia, de ez a jelenlegi helyzet akár még az előnyére is válhat. A többség nem felejti el a kedvességét, és szorosabb kötelékeket alakíthat ki velük. Gyorsan alkalmazkodik a váratlan helyzetekhez, amire szüksége is lesz a munkahelyén.

VÍZÖNTŐ
I.21.–II.19.
Elszántsága szenvedéllyel párosul, ami ideális állapotot jelent a nehéz feladatok megoldásához vagy a problémás helyzetek kezeléséhez. Mindezt hajlamos a szerencsének tulajdonítani, holott az optimizmusából, kezdeményezőkészségéből és kockázatvállalási hajlandóságából fakad. Vagyis a siker egyedül az ön érdeme. Ideális alkalom a párkapcsolatát érintő kérdések tisztázására is, könnyen megtalálja a közös hangot partnerével.

HALAK
II.20.–III.20.
Családja támogatása és szeretete olyan erőt ad, amelyből a legnehezebb helyzetekben is bőven meríthet. Munkahelyén hiába vár önre egy komoly próbatétel, lelki stabilitása megingathatatlanná teszi, és szinte játszva megoldja akár a lehetetlent is. Attól nem kell tartania, hogy menet közben letérne a céljához vezető ösvényről, mert csak kisebb kitérők várják. Ezek pedig új tapasztalatokkal gazdagítják, mielőtt visszatér a főcsapásra.

fotó: pexels