Ezotéria

30 éves korára érik be a Kos férfi: ezek a csillagjegyek passzolnak hozzá a szerelemben

Azt ugyan nem lehet ráfogni, hogy csapodár, mégis túl sokszor gondolja „hirtelen” meg magát.

A Kos férfi (március 21. – április 20.)

Egy Kos férfi életének első fele a másokkal folytatott csatározások színtere, így van ez a párkapcsolataiban is. Először a 30. életéve táján kezd el alkalmazkodni a külvilághoz, akkor, amikor az első szerelmi csalódások önismeretre és megfontoltabb életmódra kényszerítik. Miután mindent első indulatból csinál, gyakran előfordul vele, hogy túl fiatalon, tapasztalatok híján köt házasságot. Azt ugyan nem lehet ráfogni, hogy csapodár, mégis túl sokszor gondolja „hirtelen” meg magát. Ez a harci fegyverzetben megjelenő Mars-jegy csak a nyílt küzdelmet ismeri, így az álnoksággal és manipulációval szemben védtelen. Rossz emberismerő, ezért beleeshet a köré hálót szövő rafinált nők csapdájába, de a zsarnoki bánásmód elől elmenekül. Ha azonban partnere hagyja a saját útját járni, akkor hűségesen kitart, és mindent megtesz a szeretteiért. A klasszikus családmodell ideálja szerint a Kos a „nagy vadász”. Igazi férfias férfi, aki hősiesen, időnként akár erőszakosan is ragaszkodhat az irányításhoz. Egy Kos mindig talál magának valamit vagy valakit, akiért harcolhat, ezért a gyenge, kiszolgáltatott és bizonytalan nők védelmet és biztonságot találnak nála.

Kos férfi – Kos nő
Két magabiztos, kemény és szuverén ember találkozása, akik nem szeretik kiszolgáltatni magukat a másiknak, így a gyengédséget sem ismerik. Akaratosságuk és hiperaktivitásuk megduplázódik a kapcsolatban, amelyben nehéz békességet és nyugalmat teremteni.

Kos férfi – Bika nő
Kiváló szereposztás a nemek tekintetében, ezért egészen jól működhet a szerelem. Annak ellenére, hogy a Bika nő több nyugalomra és nagyobb érzelmi összhangra vágyik, kölcsönös megbecsülés, sőt, sokszor szenvedélyes szerelem hatja át ezt a dinamikus kapcsolatot.

Kos férfi – Ikrek nő
Egy érdekes találkozás, amelyben nincsenek hétköznapok, a monoton egyhangúságot egyikőjük sem ismeri. Mindketten életük végéig kíváncsiak a világra, keresik a mozgalmasságot és a kalandokat. A nő fantáziája szárnyakat ad ennek az alkotó férfinak.

Kos férfi – Rák nő
Ebben a kapcsolatban a nemek szerencsés szerepben vannak, a nőies Rák és a férfias Kos sokat harcolhat, de sokat is tanulhat egymástól. Ellentétes személyiségalkatok sorsszerű találkozása, amelyben a csalódások mellett óriási fejlődési lehetőségek láthatók.

Kos férfi – Oroszlán nő
Őszinteségben, nyíltságban és nagyvonalúságban hasonlítanak egymáshoz, ezért a kölcsönös tisztelet és csodálat egymás iránt a nagyobb megrázkódtatásoktól megóvja a kapcsolatot. Ez a nő el tudja érni, hogy
a Kosból hű férj és gondoskodó családapa váljon.

Kos férfi – Szűz nő
E két csillagjegynek vajmi kevés köze van egymáshoz, hacsak egyéb horoszkópelemek ezt nem módosítják. A nőben nagyobb a szorgalom és a kötelességtudat, ezért ez az alkotó szellemű férfi a gyakorlati feladatokat és a rutinmunkát rá háríthatja.

Kos férfi – Mérleg nő
Kozmikus párjaikat találják meg egymásban, ami az esetek többségében életfogytiglani nagy szerelmet jelez. A konfliktuskereső Kos férfit kiegyensúlyozza és megnyugtatja a békességre vágyó és figyelmes Mérleg, ezért gyógyító erőt is nyújt a számára.

Kos férfi – Skorpió nő
Mindketten a harcias Mars uralma alatt állnak, a Kos nyílt, a Skorpió azonban rejtett módszereket alkalmaz. Hosszú távon mindenképpen a kitartó és ravasz Skorpió a győztes ebben a viharos párosban. A Kos végül megszelídül, és alkalmazkodik.

Kos férfi – Nyilas nő
Egy Nyilas nőnek nem lehet utasításokat osztogatni, egy Kos férfi pedig nem tűri, ha a partnere mindent jobban tud nála. Összezördüléseik ellenére élményekben gazdag kapcsolat, mert egyikőjük sem bosszúálló. A baj az, hogy nem nagyon figyelnek egymásra.

Kos férfi – Bak nő
Ez a józan és mindig mértéktartó nő lehűti a Kos indulatosságát, és megakadályozza meggondolatlan tetteit. Annak ellenére, hogy ő is sikeres a munkájában, egyengeti a férje karrierjét, és megfontoltan beosztja a kiadásokat. Sokszor azonban rivalizálnak, és kegyetlenek egymással.

Kos férfi – Vízöntő nő
Sziporkázóan érdekes, nem hétköznapi kapcsolat, amelyben nagy célokat és szép ideálokat követnek, ugyanakkor szinte semmiben sem alkalmazkodnak sem egymáshoz, sem a külvilághoz. Gyors és sokszor meggondolatlan döntéseik túl sok egyensúlyvesztést okoznak.

Kos férfi – Halak nő
A Halak másságuk ellenére kiválóan tudnak bánni a Kos-jegyű partnerrel, különösen, ha női szerepben vannak. Nem kényszerítik őket az otthonülésre, sőt, a Kos mellett mindig nagyfokú szabadságot élveznek. A Halak egészen békésen viseli el a Kos ideges kirohanásait.

Fotó: Profimedia

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete