Ezotéria

A Skorpió nő a született végzet asszonya: ezekkel a csillagjegyekkel lehet harmonikus a párkapcsolata

Ez a nő sohasem enged belepillantást a kártyáiba, fájdalmait pedig hét lakattal zárja el még szerettei elől is. De családja a biztos segítség tudatában fordulhat mindig hozzá.

A Skorpió nő (október 23. – november 22.)

Nem véletlen, hogy a 12 állatövi jegy közül a Skorpiónak van a legfélelmetesebb híre, nőben ő testesíti meg a femme fatale típusát. Sejtelmes viselkedése feltűnést kelt minden társaságban, és különösen azoknak a férfiaknak tetszik, akik az elérhetetlennek tűnő nőket szeretik.

Akire pillantása esik, az nehezen szabadul bűvköréből, különösen, ha a szerelemben az érzékiséget keresi. Minden Skorpió nő valamiféle kifürkészhetetlen mélységet, ugyanakkor melegséget rejt magában, amely elnyeli a férfiakat, és magához láncolja őket. Annak ellenére, hogy alapvető igénye van az uralkodásra, az odaadó és alkalmazkodó szeretetet mindig el tudja hitetni a másikkal. Feleségként kiváló háziasszony, gondoskodó anya és megértő társ, aki a férjét jóban-rosszban követi. A kritikát nem tűri, és nem is nyitott mások véleményére, hacsak nem hódítani vagy segíteni akar. Ez a nő sohasem enged belepillantást a kártyáiba, fájdalmait pedig hét lakattal zárja el még szerettei elől is. De családja a biztos segítség tudatában fordulhat mindig hozzá.

Skorpió nő – Kos férfi
Ez a két harcias és konfliktuskereső alkat nem passzol egymáshoz, ritkán tudnak nyugalmas és bizalmas kapcsolatot teremteni. Versengenek és harcolnak egymással, és ez felőrölheti a család idegeit. A naiv Kos férfi mindig vesztes egy rafinált Skorpió nővel szemben.

Skorpió nő – Bika férfi
Az élet napos oldalát kereső kényelmes Bika derűjével elűzi a gyanakvó Skorpió borúlátását, és józanságával kiegyensúlyozza kedélyingadozásait. Az érzékiség és a szenvedélyesség láncolja őket egymáshoz, de az anyagi gyarapodás és birtoklás tekintetében is hasonlítanak.

Skorpió nő – Ikrek férfi
A Skorpió partner zárkózottsága ráerősíthet az Ikrek bizonytalanságára, ami félreértések és csalódások sorozatát indíthatja el. Ez a nő nem viseli el a másik „kalandozását“, ezért az Ikreknek életmódot kell változtatnia. Cserébe biztonságot és gyengédséget kap jutalmul.

Skorpió nő – Rák férfi
A Ráknak érzelmi biztonságra, a Skorpiónak szenvedélyes élményekre van szüksége, miközben mindegyikük hajlamos a féltékenységre. Ha sikerül a másik bizalmát elnyerni, akkor szoros szimbiózist alakítanak ki egymással, és mintaszerű családi életet élnek.

Skorpió nő – Oroszlán férfi
Ez az a kapcsolat, amelyben a háborgó víz (Skorpió) kioltja a lobogó tüzet (Oroszlán). A Skorpió nőnek a valóság megismerésére, az Oroszlánnak pedig a valóság megszépítésére van szüksége, és ez csalódást okoz, elsősorban a hiú és önérzetes Oroszlánnak.

Skorpió nő – Szűz férfi
Ez a józan és pragmatikus férfi bölcsen elfogadja uralkodói hajlamú partnere irányítását, mert tudja, hogy mindketten a tökéletességre törekednek. Testileg és lelkileg kiválóan kiegészítik egymást, nyugalmat és egzisztenciális biztonságot teremtenek.

Skorpió nő – Mérleg férfi
Itt a nő tartja a gyeplőt a kezében, amire a flörtre mindig kész Mérleg férfinak szüksége is van. Nem csekély kihívást jelentenek egymás számára, aminek a vége vagy fájdalmas szakítás, vagy sírig tartó szerelem. Mágneses erő tartja egymás mellett őket.

Skorpió nő – Skorpió férfi
Amikor két Skorpió-szülött találkozik, akkor a vágyak és a szenvedélyek magasabbra csaphatnak annál, amit békés együttélésben kívánna magának az ember. Mindketten hajlamosak arra, hogy a külvilágot kizárják, és mindent gyanakvással szemléljenek. Viszont a sírig kitartanak.

Skorpió nő – Nyilas férfi
Tűz és Víz természetük szükségszerűen hangos összecsapásokhoz vezet, sokszor lehet az az érzésük, hogy nem értik egymás szavát. Nehezen kötnek kompromisszumot, azonban a család és a gyermekek a problémák ellenére is összetarthatják őket.

Skorpió nő – Bak férfi
Mindketten arról híresek, hogy kitűzött céljaikat szilárdan és következetesen követik, a Skorpió szenvedélyes meggyőződése miatt, a Bakot pedig a felelősség- és a kötelességtudat motiválja. Tökéletes és ideális nő-férfi kapcsolat, amely nem gyarapítja
a válási statisztikákat.

Skorpió nő – Vízöntő férfi
Karmikus, vagyis szenvedéssel és tanulással járó kapcsolat, amelyben két erős, de alapvetően különböző személyiség kénytelen alkalmazkodni egymáshoz.
A férfi inkább barátságra, mintsem szenvedélyes érzelmi kötelékre vágyik, és menekül a skorpiói szorításból.

Skorpió nő – Halak férfi
Ez a domináns és kihívásokat kereső nő a lelke mélyén keményebb és szilárdabb férfira vágyik, ugyanakkor ez az a férfi, aki az ő összes követelményét elfogadja, és teljesíti kívánságait. Vele képes a forrongó Skorpió a legbékésebb és a legharmonikusabb kapcsolatra.

Fotó: pexels

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete