Ezotéria

Nehéz együtt élni a szókimondó Nyilas nővel: ezek a csillagjegyek passzolnak hozzá a szerelemben

A Nyilas nő a tettek embere. Sértődékeny, túlérzékeny alkatok számára (mint pl. a Rák) nehéz ezzel a szókimondó nővel együtt élni, aki a bajban mindent elkövet szeretteiért.

A Nyilas nő (november 23. – december 21.)

Minden csillagjegynek van egy uralkodója, a Nyilasnak a Jupiter, a szerencse bolygója. Ennek a lelkes és optimista személyiségnek a legfőbb szerencséje rendíthetetlen hitében és önbizalmában rejlik, ő a boldogságváró alkat. Szereti megszépíteni az őt körülvevő világot, akkor is, ha az égen felhők tornyosulnak. A párválasztásban kevésbé elhamarkodott, szabadságát, függetlenségét minél hosszabban igyekszik megőrizni. Karizmatikus kisugárzását és népszerűségét pozitív életszemléletének és belső meggyőzőerejének köszönheti, ő az, akinek a házasságkötés után is rengeteg barátja marad. Az otthonülő családanyát kereső férfiak nem biztos, hogy hosszú távon elégedettek lennének ezzel a szuverén nővel, akinek a háztartás és a gyermeknevelés mellett számos teendője akad. Ő a tettek embere. Sértődékeny, túlérzékeny alkatok számára (mint pl. a Rák) nehéz ezzel a szókimondó nővel együtt élni, aki a bajban mindent elkövet szeretteiért. Két dolgot azonban nem tud elviselni, a hazugságot és az igazságtalanságot, ő csak nyílt, derűs és őszinte légkörben képes élni.

Nyilas nő – Kos férfi
Két szabad és szuverén ember egyenrangú kapcsolata. Az aktivitásból merítenek erőt, ezért a nőnek is sok elfoglaltságra és kreatív munkára van szüksége. Az otthonuk is pezsgő változatosság, de fennáll a stresszes életvezetés és az elhamarkodott döntések veszélye.

Nyilas nő – Bika férfi
A Föld-jegyek nehezen viselik el a Nyilas hangosságát, mozgékonyságát és dominanciáját, különösen a Bika, aki a házasságban irányító szerepre tart igényt. A Nyilas utazási szenvedélye és meggondolatlan költekezési hajlama okozhat komolyabb problémákat.

Nyilas nő – Ikrek férfi
Az ellentétek vonzalma, de permanens harca jellemzi ezt az izgalmas kapcsolatot, amely nem mentes a féltékenységi
jelenetektől. Ez a nő egyértelműséget és nyíltságot vár el
a számára sokszor érthetetlen Ikrektől, aki megfontoltabb, óvatosabb, és kerüli a nyílt konfliktusokat.

Nyilas nő – Rák férfi
Természetük szerint itt felcserélődnek a hagyományos nő-férfi szerepek, mert a Nyilas nő az irányító, cselekvő alkat, aki keresi a világban a nagy kihívásokat. A férfi nehezményezheti partnere lelki érzéketlenségét és figyelmetlenségét a család napi igényei iránt.

Nyilas nő – Oroszlán férfi
Idealista törekvéseikben és szenvedélyes lobogásukban hasonlítanak egymáshoz, azzal a különbséggel, hogy ez a férfi partnerétől több törődést és elismerést vár el. A Nyilas sértő, meggondolatlan kijelentéseinek azonban fatális következményei lehetnek.

Nyilas nő – Szűz férfi
Ez az egyik legproblémásabb páros, mert másságuk miatt hajlamosak arra, hogy folyamatosan kritizálják egymást. A lelkes és ideáljait követő nőt lehangolja társa egyoldalú pragmatizmusa és kiszámítottsága, amire pedig néha neki is nagy szüksége van.

Nyilas nő – Mérleg férfi
Ez szabad, és hétköznapi élményekben gazdag kapcsolat, amelyben a határozottabb Nyilas nő jelöli ki az irányvonalakat, a férfi pedig szívesen veszi, ha partnere a kényes és kellemetlen döntéseket átvállalja tőle. Egy háztartási alkalmazottra feltétlenül szükségük van.

Nyilas nő – Skorpió férfi
A túlérzékeny Skorpió nehezen alkalmazkodik partnere szinte sértő nyíltságához, több tapintatot és megfontoltságot várna el tőle. Ráadásul ő az egyik legféltékenyebb személyiség, akinek hozzá kell szoknia, hogy társa nem csak az ő társaságában érzi jól magát.

Nyilas nő – Nyilas férfi
Energiáik óriási aktivitásban és szabadságvágyban adódnak össze, aminek egyik következménye, hogy nem törődnek az unalmas rutinkötelességekkel. Egyikőjük sem a megfontolt költekezés mestere, és mindig jobban tudják a másiknál, hogy mi
a helyes és helytelen.

Nyilas nő – Bak férfi
A Nyilas szereti megszépíteni és élvezni az őt körülvevő világot, a Bak pedig mindig az égen gyülekező felhőket veszi először észre. Alkalmazkodással kiválóan kiegészítik egymást, de ez elveszi minden hétköznapi örömüket. Ha csak az aszcendenseik nem passzolnak össze.

Nyilas nő – Vízöntő férfi
Igazságkereső, sőt igazságüldöző személyiségek, akik különleges és egyéni életmódjukban és gondolkodásukban kiválóan illenek egymáshoz. A nőt lelkesítik a férfi merész és szokatlan elképzelései, könnyen találnak közös célokat egymással. A változatosság a lét-elemük.

Nyilas nő – Halak férfi
Ennek a pezsgő életmódú, dinamikus nőnek nem könnyű ráhangolódnia erre a passzív és álmodozó férfira. Szerencsére a Halak rendkívül alkalmazkodó, és érzékenysége ellenére nem veszi rossz néven, ha keveset foglalkoznak vele. Mindketten hajlamosak arra, hogy irracionális döntéseket hozzanak.

Fotó: pexels

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete