Ezotéria

Hallgatag és féltékeny a Skorpió férfi: ezek a csillagjegyek passzolnak hozzá

A szabad szellemű, nyílt és őszinte nők jól gondolják meg a Skorpióval való házasságot! A szabadságvágyat személyes sértésnek veheti, ha megsértik, megbocsátani nem képes, és kimutatja a válásnál a bosszúvágyát.

A Skorpió férfi (október 23. – november 22.)

A Skorpió férfiként szilárd, határozott, hajlíthatatlan, csak a szenvedélyek törnek utat hozzá. Szilárdsága mögött forrongó testi szenvedélyekre, mély érzelmekre bukkannak, akik meghódítják. Zárkózottsága és hallgatagsága makacs akaratosságot rejt, amely robbanásszerűen törhet felszínre. A féltékenység, a hatalom- és a birtoklási vágy az a felkorbácsoló erő, ami a jegy szülötteit páncéljuk elhagyására kényszerítheti. A Skorpió féltékenységében van valami alapvető igény a másikon uralkodásra. Rendkívüli érzékkel, manipulativ eszközökkel kebelezi be „áldozatát”, aki szinte függővé válik. Aki elviseli, hogy irányítják és birtokolják, az tapasztalhatja, hogy ez a férfi a legodaadóbb szeretetre, és a legnagyobb áldozatvállalásra is képes. Minél szenvedélyesebb, titokzatosabb és hűségesebb a nő, annál inkább számíthat Skorpió partnere lángoló szerelmére. Aki szenvedélyes és ragaszkodó Skorpióval él, az nehezen mond le erről a vonzó, rejtélyes szilárdságról és biztonságról. Szabad szellemű, nyílt és őszinte nők (a Vízöntő vagy az Ikrek) jól gondolják meg a Skorpióval való házasságot! A szabadságvágyat személyes sértésnek veheti, ha megsértik, megbocsátani nem képes, és kimutatja a válásnál a bosszúvágyát.

Skorpió férfi – Kos nő
A féltékeny Skorpió fájdalmait és csalódásait magába zárja,
és nehezen viseli el a Kos nő keménységét és dominanciáját. Több háziasságot és gyengédséget várna el partnerétől, aki az unalmas otthoni feladatok helyett a kreatív önmegvalósítást és a sikert keresi az életben.

Skorpió férfi – Bika nő
Az ellentétek vonzalma érvényesül ebben a sokszor életfogytig tartó rendkívül izgalmas és tartalmas kapcsolatban, amelyben mindketten az értékeket és a biztonságot keresik. Kitűzött céljaikat a végsőkig követik, harcaik ellenére egymást minden bajban támogatják.

Skorpió férfi – Ikrek nő
Ez a nő nehezen kötelezi el magát, és megretten a Skorpió partner végletességétől és véglegességétől. Menekülési vágya ellenére a Skorpió magnetikus vonzereje fogva tartja, és ha szilárdan, következetesen kitart, csodálatosan kiegészíthetik egymást.

Skorpió férfi – Rák nő
Megértéssel viseltetnek egymás hangulatingadozásai és lelki sérülékenysége iránt, mivel a külvilággal szemben mindketten túlérzékenyek. Szoros „védszövetségük” rendkívül pozitív a családi stabilitás, de az anyagi gyarapodás szempontjából is.

Skorpió férfi – Oroszlán nő
Ha ez a becsvágyó nő biztonságban érzi magát, hegyeket mozgat meg a családjáért, amit partnere a legtöbbre értékel. A skorpiói titkolózást és manipulációt azonban nagyon rosszul viseli, ezért a férfinak minél előbb meg kell tanulnia az őszinteséget.

Skorpió férfi – Szűz nő
Két zárkózott és megfontolt személyiségalkat, akik döntéseik előtt hosszasan mérlegelnek, ezért nehezen szánják rá magukat az összeköltözésre. Kritikusságuk összeadódik a gyermeknevelésben, követelő magatartásukat azonban szinte mindig biztos siker övezi.

Skorpió férfi – Mérleg nő
Ez a csinos és kellemes modorú nő társaságban annyira népszerű, hogy hódításaival felkeltheti amúgy is gyanakvásra hajlamos partnere féltékenységét. A Mérleg azonban megtestesíti az igazi nőt a szenvedélyes Skorpió számára, ezért nehezen szakadnak el egymástól.

Skorpió férfi – Skorpió nő
Mindketten egyformán erősek, és a végsőkig kitartanak szándékaik mellett, ami sokszor patthelyzetet eredményez. A szexualitás a legnagyobb összetartó erő közöttük, de a birtoklási vágy szenvedélyes csatározásokhoz vezethet. A nehézségek összekovácsolják őket.

Skorpió férfi – Nyilas nő
Ez a nyílt és sokszor kíméletlenül őszinte nő sokszor sértheti meg partnere férfiúi hiúságát, ráadásul a konzervatív elvárásoknak mint feleség, nem biztos, hogy képes megfelelni. Az a férfi válassza, aki elviseli a férfi-női egyenjogúságot, és otthon tud ülni a felesége nélkül is.

Skorpió férfi – Bak nő
Ennek a céltudatos és hidegvérű nőnek az a híre, hogy érzelmi téren távolságtartó, ami a kihívásokat kereső és a titokzatosságot kedvelő Skorpiót kifejezetten vonzza. Együtt sikert sikerre halmoznak, amellett még idejük és energiájuk van a családra. Az egyik legboldogabb páros!

Skorpió férfi – Vízöntő nő
Nehezen értik egymás szavát, amelynek egyik oka, hogy másra figyelnek, és egymással keveset beszélnek. Konfliktusaik abból is adódnak, hogy a Vízöntő nyitottsága és barátkozó természete miatt felszínesnek és megbízhatatlannak tűnik az érzelmes és ragaszkodó férj számára.

Skorpió férfi – Halak nő
A férfi bensőségesség és érzékiség iránti igénye ebben a kapcsolatban maradéktalanul megvalósulhat, a Halak nő boldogan feloldódik a skorpiói szorító ölelésben. Mindketten a szenvedélyeket és a bódító érzelmeket keresik, de együtt elkényelmesedhetnek.

Fotó: pexels

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete