Ezotéria

Utat mutatnak a fénymunkások: a boldogságot hoznak és érzésből döntenek a fény küldöttei

Választják maguknak ezt a feladatot, bár sokszor ők maguk sem tudnak róla.
ezotéria, fénymunkások, fényküldött

Vannak emberek, akiknek a közelében — valamilyen megmagyarázhatatlan okból —, de találkozásunk első pillanatától jól érezzük magunkat. Sokszor új világokat mutatnak meg nekünk, más irányokba fordítanak, de mindezt a legnagyobb szeretettel teszik, és soha nem várnak viszonzást. Lehet, hogy éppen egy fénymunkással állunk szemben?

A boldogságot közvetítik

„A fénymunkások, vagy más néven fényküldöttek azt a feladatot vállalták, hogy pozitív energiát adnak a világnak — kezdi Völcsei Judit ezoterikus szakértő. — Teszik ezt sokszor anélkül, hogy bármilyen ellenszolgáltatást várnának érte, akár érzelmek formájában, akár figyelemben vagy bármely más módon. Az ő szeretetenergiájukért nem kell szeretetet adni cserébe. Tudatosítják bennünk, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk, és milyen feladatokat hoztunk erre az életünkre.” Fényküldött lehet egy idős bácsi vagy egy kicsi gyermek, de tömegével a 2000-es évben és 2012-ben érkeztek közénk. A sötétség és a félelem helyett fényt, a nyugalmat, a boldogságot közvetítik. „A 2000-es év azért is volt fontos, mert ekkor beléptünk a Vízöntő korszakba, és a régi, berögzött gondolkodást felváltotta egy új időszak, amikor a háromdimenziós látásmódot, az egóból történő cselekvést hátra kellett hagynunk. Ha azonban akkor nem tettük, most újra lehetőségünk van rá, hiszen nagyon hasonló energiák dolgoznak most, mint azokban az években.”

Önmagától gyógyít

Fénymunkássá nem lehet válni, ezt ugyanúgy a bardóban, azaz a leszületésünk előtti köztes létben vállaljuk, mint ahogyan az életfeladatunkat és az ahhoz vezető lépcsőfokokat is. És bizony egy fénymunkás is elfelejtheti, hogy ő ezt választotta. „Viszont nagyon könnyű őt emlékeztetni a képességeire. Például nem kell tanulnia a gyógyító technikákat, hanem ezeket magától tudja. Sokan közülük aztán valóban gyógyítók vagy tanítók lesznek, de az is előfordulhat, hogy a sarki fűszeres pultja mögött álló eladó is fénymunkás, aki egy szépen kifényesített almával teszi szebbé a napodat, miközben meghallgatja a bajodat, és esetleg tanácsot is ad. Közvetlen összeköttetésük van az Univerzummal, nem kell a kezükbe kártya, hiszen született médiumok. Képesek kapcsolatot teremteni az angyalokkal, és az itt ragadt lelkeket is érzékelik, és elvezetik a Fénybe. Nagyon összetett az ő küldetésük.”

Érzésből döntenek

Akinek van szeme rá, annak nagyon könnyű felismerni, ha fénymunkással van dolga, ugyanis fényes, világos aurájuk van. De az is megtapasztalhatja különleges energiájukat, aki nem látja a láthatatlan világot. „Olyannyira pozitív energia veszi őket körül, hogy szinte kívánkozunk a közelségükbe. Jó nekik elmondani a bánatunkat, és ha tanácsot adnak, azok nem kész válaszok, hanem legtöbbször lehetőségek, amelyeket magunknak kell megtapasztalnunk, és döntést hoznunk. Ugyanis ő ezzel a tapasztalással tudja elősegíteni, hogy az életfeladatunkat megvalósítsuk. Önzetlenek, jóhiszeműek, mindenkiben képesek meglátni a jót, mert a lelkeket látják, nem az embert és annak cselekedeteit. Rendkívül intuitívak, nem észből, hanem érzésből döntenek, és ők maguk is mindenből tanulnak. Érzésekkel kommunikálnak, szavak nélkül is képesek megérteni másokat és megértetni magukat.” Érdekes, de vannak, akik nem érzik jól magukat a fénymunkások közelségében. Ők azok, akik megragadtak a régi gondolkodásmódban, csak a racionális, kézzelfogható dolgokban hisznek. Nekik meg kell még érni a változásra.

Fotó: profimedia

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete