Ezotéria

A nőiesség mágiája: öt egyszerű módszerrel erősítheti a kisugárzását és érezheti magát vonzónak

A megújulásra buzdító tavasszal nőies kisugárzásunkat, vonzerőnket is fokozhatjuk spirituális segítséggel. Figyeljünk befelé, fogalmazzuk meg a vágyainkat, és próbáljuk ki az alábbi módszereket!

Bűbájos színek

Minden szín más rezgéssel segít, hogy nőiesebbnek érezhessük magunkat. Ha kicsit elfáradtunk, egy színes ruha, kiegészítő is megerősítheti a kisugárzásunkat.
Piros: Magabiztossá tesz, izgalomba hoz. Fontos szerepe van az érzelmi megnyilvánulásokban, pirosba öltözve, vörös rúzzsal mágnesként vonzhatjuk az ellenkező nemet. Nem csoda, hogy a szerelem és a bujaság színe is ez. Ugyanakkor erőt is sugároz.
Rózsaszín: Lágyan, harmonikusan erősíti a női mivoltunkat. A romantika színe, amely támogatja, hogy a kapcsolatunkban varázslatos pillanatokat éljünk át, vagy bevonzzuk az igazit.
Narancssárga: Az öröm és a vitalitás színe. Hatására hamar elszállhat a depresszió, a rosszkedv.
Sárga: Ez a szín áll a legközelebb a napfényhez, ezért jó hatást gyakorol az idegekre. Kedélyjavító hatású, a vidámságunk pedig másokat is a környezetünkbe vonz.

Ölelgessük a fákat!

A régi kultúrákban a fákat természetfeletti erővel ruházták fel. Az ősi népek szerint isteni teremtőerő hatja át őket, és minket is, ha kapcsolatba kerülünk velük. Úgy tartják, hogy elszívják az ember negatív gondolatait, és pozitív energiával töltenek fel, valamint a női energiát is erősítik. Épp ezért, ha megtehetjük, öleljünk meg minden nap öt percre egy fát. De akár néhány másodperc is elég lehet, ha az ölelés szabályos: a homlokunk, a mellkasunk és a hasunk simuljon a fa törzséhez. Nem árt tudni, hogy a fa energiájából csak nappal töltekezhetünk, mert éjszaka a növényvilág ereje a földbe húzódik vissza.

Teljesülő kívánságok

Akaratmágiának nevezik, amikor a céljainkat – amelyek a nőiességünkkel, a szerelmi életünkkel is kapcsolatban állhatnak – konkrétan megfogalmazzuk, és hagyjuk, hogy a felsőbb hatalmak megvalósítsák őket. Ehhez csak a megfelelő sorrendet kell betartanunk:
• Fogalmazzuk meg pontosan, részletesen, hogy mit szeretnénk. Naponta többször is ismételjük el, de le is írhatjuk mindezt.
• Lássuk képszerűen magunk előtt azt, amit el szeretnénk érni. Ha a női energiák terén vágyunk változásra, akkor képzeljük el élénken saját magunkat úgy, ahogyan örömmel néznénk a tükörképünket.
• Napjában többször is gondoljunk erre a vágyunkra. A megvalósulásban azért érdemes hinnünk, mert a kívánságot már belesuttogtuk az asztrálvilág régiójába, és ezzel működésbe is hoztuk a valóra válásáért felelős erőket.

Szerencsét hozó amulettek

A talizmánok szimbólumai az ember ösztönökből, megérzésekből, élményekből táplálkozó belső világa és a külső formák között teremtenek hidat. A történelem legrégebbi amulettjei a az ősi Vénusz-szobrocskák, amelyek a nőiességet, a termékenységet jelképezik. Nemcsak a gyermekáldásra, hanem a bő termésre is utalnak. Az ilyen szerencsehozó tárgyakat ősidők óta úgy használjuk, hogy kézbe véve őket elmondunk egy imát, benne a kívánságunkkal. A tárgynak azért van spirituális jelentősége, mert segíti az összpontosítást. Épp ezért bármiből lehet amulett: nyaklánc, karkötő vagy akár egy szobrocska is megteszi. Amikor ilyesmit vásárolunk, először tegyük hideg folyó víz alá, majd viseljük a ruhánk alatt két napig, ha pedig nem ékszerről van szó, fogdossuk gyakran. Így feltöltődik a saját energiánkkal. Ismert szerencsehozó a gyűrű is, amelyből azonban csak a sajátunkat szabad hordani, mert csak a tulajdonos kívánságait váltja valóra.

Belső egyensúly

A stressz gúzsba köti az energiánkat, így érdemes tudatosan megszabadulni tőle. Egyensúlyba hozhatjuk magunkat, ha néhány percig egy égő gyertyára, egy virágra, mandalára összpontosítunk. Ráirányíthatjuk a figyelmünket a légzésünkre, vagy valamelyik testrészünkre is, például az úgynevezett harmadik szemre, amely a két szemöldökünk között, egy kissé feljebb helyezkedik el. Akik nehezen tudnak ellazulni, azoknak a zene, például Bach, Beethoven, Mozart művei segíthetnek meditatív hangulatba kerülni. A legjobb ezt a megnyugtató szertartást az esti tisztálkodás után, lefekvés előtt végezni. Így az alvásunk minősége is javulhat.

Szöveg: Izing Klára

Fotó: Adobestock

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete