Ezotéria

Barátság a számok jegyében: születési dátuma árulkodik róla, milyen barát is valójában

Van, aki akkor is ragaszkodik a barátjához, ha csalódott benne, más bátran hátrahagyja azokat a kapcsolatokat, amelyek már nem építik őt. Születési dátumunk árulkodik arról, hogy milyen barátok vagyunk.
barátság ezotéria születési dátum

Hogyan számoljuk ki?

A születési dátumunkat válasszuk szét egyjegyű számokra, adjuk őket össze, és ezt addig ismételjük, amíg egyjegyű számot nem kapunk.

  • Példa:
  • 1956. 11. 12.
  • 1+9+5+6+1+1+1+2 = 26
  • 2+6=8

Tehát az ezen a napon született személyre a 8-as szám jellemzése illik.

1

Az 1-es számú emberek igazi vezető típusok, akik mindig valamilyen egyedi ötlettel állnak elő. Rájuk nem lehet semmilyen skatulyát ráhúzni, önállóságukat, egyéniségüket nem hajlandóak feladni, és ez a barátságaikra is igaz. Ők azok az emberek, akikhez alkalmazkodni kell egy barátságban, mert az 1-esek nem igazán hajlandóak másokhoz igazodni. Jól kijönnek a 2-essel, akik jól tudnak mások mellé — de nem alá — rendelődni, és a 6-osokkal, akik mindig harmóniára törekednek.

2

Nem rendeli magát alá senkinek egy barátságban, de tud másokkal együtt gondolkodni, és ügyek mellé állni. Ha valamiben hisz, amellett kitart, hűséges barát, általában hosszú évekig, évtizedekig vagy élethosszig tartanak a barátságai. Tud alkalmazkodni, és nagyon jól megérzi, hogy a másiknak mire van szüksége. Azt is érzékeli, ha teljes mellszélességgel támogatnia kell a barátját, de tudja, mikor kell háttérbe húzódni, nem közbeszólni, csak meghallgatni. Jól kijönnek az 1-essel, ha nem akar uralkodni rajtuk, a 4-essel és a 8-assal, akik szeretik az értékes gondolatokat.

3

Gyakran nem egy baráthoz, hanem inkább egy baráti társasághoz kötődik, és mivel nagyon jó ötletei vannak, mellette soha nem unatkoznak. A 3-as ugyanakkor tanítói szám is, jól át tudja adni a gondolatait, emiatt szeretnek vele beszélgetni mások, vagy csak meghallgatni őt. Kreatív és újító, képes teljesen más nézőpontból megvilágítani eseményeket. Jól kijönnek a mély érzésű 6-osokkal és a spirituálisan gondolkodó 9-esekkel.

4

A 4-es maga a stabilitás, aki mind a négy égtájhoz, mind a négy őselemhez képes kapcsolódni. Alkalmas másokkal együtt létrehozni valamit, és a közös alkotás során gyakran szerez új barátokat. A 4-eseknek gyakran vannak munkahelyi barátságai, vagy valamilyen hobbi művelése — például kézimunka, kertészkedés — során ismer meg új barátokat. Jól kijönnek a 2-esekkel és a 8-asokkal, akikkel együtt minőségi alkotásra képesek.

5

A mozgékonyság száma, ezek az emberek gyakran utazás vagy valamilyen sporttevékenység közben kötnek barátságokat. Előfordulhat, hogy extrém, veszélyes sportokat választ, szüksége van ugyanis az újdonságra. Azokat a barátait, akik nem tudnak vele lépést tartani hátrahagyja, mondhatni, felégeti a hidakat, hiszen nagyon erős benne a tűz elem. Jól kijön az újító, élre törő 1-essel és a konfliktusokat elsimító 7-essel.

6

A szeretetet, a hálát, vénuszi energiákat hordoz, szeret mindent,  ami szép, ami harmonikus. Érdekli a spirituális világ, nagyon mély érzésű emberek, akik sokszor többet érzékelnek, mint ami látható, tapintható. Rendkívül empatikusak, ők azok, akiknek a barátaik elsírhatják a bánatukat, és akikre minden helyzetben lehet számítani. Fontos számukra, hogy őszinte, igaz emberekkel vehessék körül magukat, és nagyon rosszul viselik, ha valakiben csalódniuk kell. Jól kijönnek a nagy beleérzőképességgel bíró 2-esekkel, a tanító 3-asokkal és a spirituális gondolkodású 9-esekkel.

7

Ők azok, akik átlátják az egész folyamatot, rálátásuk van a történésekre a kezdetektől a legvégéig. Spirituális gyógyítói képességeik vannak, képesek az égi tudást a földi valósággal összekötni, és működtetni mind a négy égtáj és a négy elem irányába. Gyógyítói tehetsége a barátságaira — és a körülötte lévőkre — is igaz: elsimítja a konfliktusokat, összebékíti a békétlenkedőket. Jól kijön 2-esekkel, a 6-osokkal és a 9-esekkel, hiszen mindannyiukban nagy a beleérzőképesség.

8

A 8-as a szerencse száma és az értéké, legyen az anyagi érték vagy lelkiekben lévő gazdagság. Fontos számára, hogy minőségi életet éljen, és minőségi, értékes emberekkel vegye magát körül. Természetesen, ezek az értékek arról szólnak, hogy ő maga mit tart annak, és ennek fényében fogja kiválasztani a barátait. Jól kijönnek a 2-essel, akik képesek idomulni az elképzeléseikhez, és a 4-essel is, akivel létrehozhatnak új dolgokat.

9

A spiritualitás száma, általában a Föld felett néhány méterrel lebeg. Nem a gyakorlati megvalósítás embere, sokkal inkább elméleteket gyárt, és ezeket teszi kézzelfoghatóvá, ha megfelelő társakat talál hozzá. Szereti a mély embereket és a mély beszélgetéseket, fontos számára a tudás, és hogy megértsék a gondolatvilágát. Jól kijönnek a 3-assal, akivel nagyokat beszélgethet, a 4-essel, aki visszahozza a valóság talajára, és a 8-assal, akinek szintén fontosak az értékek.

Bár a párkapcsolat és a barátság is egyfajta kapcsolódás, mégsem ugyanazok a „szabályok” igazak rájuk. Míg a párkapcsolatban előfordulhat, hogy az ellentétek vonzzák és kiegészítik egymást, addig a barátságban inkább az azonos minőségű energiák mentén működő emberek jönnek ki jól egymással.

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete