Ezotéria

A Mérleget vonzzák a kalandok, a Halak figyeljen a megérzéseire: heti horoszkóp március 12. – március 18.

A Meglepetés horoszkópjából ezen a héten is megtudhatjuk, mit jeleznek a csillagok, várnak-e ránk új kapcsolatok, munkahelyi változások, váratlan izgalmak vagy nyugalmas hétköznapok.

KOS
III. 21.–IV. 20.
Szedje össze minden bátorságát, és nézzen szembe a valósággal, mert nem áltathatja magát tovább! Amíg nem őszinte önmagához, addig a problémája sem oldódik meg. A munkahelyén ne akarja mindenáron keresztülvinni az akaratát, makacssága ezúttal nem vezet eredményre. Ne érezze úgy, hogy a kollégái ön ellen dolgoznak, talán csak a körülmények adta lehetőségeket ismerik fel jobban, vagy több információ birtokában vannak, mint ön.

BIKA
IV. 21.–V. 20.
Ebben az időszakban elsősorban a kreatív munkára helyezze a hangsúlyt az unalmas rutinfeladatok helyett, nehogy elfelejtse az ötleteit! Arra azonban ügyeljen, hogy szokásos teendőit se halogassa sokáig, különben nehéz lesz utolérnie magát. Ezek a napok a hosszú távú kapcsolatok kiépítése szempontjából is nagyon értékesek, legyen szó akár szakmai, akár magánéleti ismerkedésről. Fontos lehetőség adódik, ne szalassza el!

IKREK
V. 21.–VI. 21.
Ha úgy érzi, hogy akadályozni próbálják a tervei megvalósításában, gondolja át alaposan a helyzetét, mielőtt fellázadna. Lehet, hogy éppen csak meg akarják óvni egy hibásnak vélt lépéstől, és akár még igazuk is lehet ebben. Amennyiben tényleg ártó szándékot sejt a tettek mögött, ne legyen áldozat, képviselje határozottan az érdekeit! Társasági élete fellendül, ami nagyon jó hír, mert a jelenlegi lelkiállapotában szüksége van a pezsgésre és a vidámságra.

RÁK
VI. 22.–VII. 22.
Néha muszáj kiengednie az irányítást a kezéből, még ha ez nehezére is esik. Ne akarjon mindent kontrollálni. Ha elkerülhetetlen, hogy felelősségre vonja a beosztottját, kollégáját vagy barátját, először alaposan járja körül az ügyet. Ellenkező esetben lehet, hogy nem az igazi vétkest kéri számon, és ezzel kellemetlen helyzetet idéz elő. Van olyan találkozó, amelyre nem mondhat nemet, még ha szíve szerint messze el is kerülné az illetőt.

OROSZLÁN
VII. 23.–VIII. 23.
Kiválóan tud lelkesíteni, mozgósítani, és ezt most érdemes a saját hasznára fordítania. Szerezzen minél több támogatót a tervei megvalósításához, mert szüksége lesz rájuk. Ne higgye, hogy egyedül is képes lesz megoldani ezt a kihívást! Igyekezzen a kiegyensúlyozott emberek társaságát megtalálni, mert jelenleg nincs fölösleges energiája, amit másokra pazarolhatna. Túlságosan kimerítette a készleteit, ideje lenne takarékoskodnia.

SZŰZ
VIII. 24.–IX. 23.
Bár nem jellemző önre, ezekben a napokban mégis képes könnyelműen, szinte naivan megközelíteni a szívügyeket. Mivel általában igyekszik még a szerelembe is racionalitást csempészni, nemcsak a környezetében élőket lepi meg ezzel, hanem önmagát is. Nem baj, ha lazábban gondolkodik, de azért ne rugaszkodjon el teljesen a valóságtól! Ha szakmai féltékenység kínozza, derítse ki, mivel tudta megelőzni a riválisa, mielőtt alaptalanul vádolná meg.

MÉRLEG
IX. 24.–X. 23.
Olyannyira törekszik a tökéletességre, hogy már-már lehetetlen magasságokba emeli a mércét. Ez komoly hiba, mert így nemhogy nem remekel, de a felettesei által elvárt ütemben sem halad. Ne most akarja megváltani a világot, és szakmája csúcsára törni, csak teljesítse, amit muszáj! Vonzzák a kalandok, szívesen ismerkedik, sebezhetősége és a kudarctól való félelme mégis visszatartja. Találja meg a még biztonságos arany középutat!

SKORPIÓ
X. 24.–XI. 22.
Amikor nem képes a legendás logikai érzékére támaszkodni, mert túlzottan elragadja a hév és az érzelmei vezérlik, inkább a biztonsági játékra törekedjen! Nehezére esik meghatározni a prioritásokat, de a határidőkről sem szabad elfeledkeznie. Szabadidejét töltse a természetben, kiránduljon, élvezze a nyugalmat, csendesítse le az elméjét és tisztázza a gondolatait! A családtagjai is élveznék ezt a programot.

NYILAS
XI. 23.–XII. 21.
Bármennyire is vágyik az otthona nyugalmára és kényelmére, néhány napig még elszólítják bokros teendői, amelyeket muszáj elvégeznie húsvét előtt. Ráadásul összehozza a sors olyan rég nem látott ismerősökkel is, akik önre zúdítják életük legnagyobb nehézségeit, lelki problémáikat. Ha meg is hallgatja őket, ne érezzen kényszert, hogy részt vegyen ezek megoldásában – még jó tanácsokkal se szálljon be az ügybe! A saját életére koncentráljon!

BAK
XII. 22.–I. 20.
A lényegre törő kommunikáció híve, ám vannak olyan élethelyzetek, különösen párkapcsolati vagy egyéb családi helyzetek rendezésekor, amikor muszáj körültekintően és finoman fogalmazni. Fontos, hogy őszinte maradjon, de ne bántsa meg a szeretteit, akik érzékenyebbek lehetnek a megszokottnál. A hatékonyságát elsősorban azzal növelheti, ha rászán egy kis időt arra, hogy rendet tegyen maga körül, illetve pótolja az elmaradásait.

VÍZÖNTŐ
I. 21.–II. 19.
Mindig meg tudja lepni még a legközelebbi ismerőseit vagy akár a hozzátartozóit is, holott azt hiszik, már kiismerték önt. Most is olyan döntés küszöbén áll, amely meglepetéssel szolgálhat másoknak, és az is egyértelmű, hogy nem mindenki díjazza majd az ötletét. Hallgasson meg minden érvet, de a döntést ön hozza meg! A munkájában most az a legfontosabb, hogy mindig arra az egy dologra koncentráljon, amit éppen csinál, és ne hagyja elkalandozni a gondolatait.

HALAK
II. 20.–III. 20.
Figyeljen a megérzéseire, és ne mondjon ki azonnal mindent, ami épp csak átsuhan az elméjén. Nem biztos, hogy az ötletei vagy éppen a véleménye a jelenlévőkre tartozik. A barátai örömmel meghallgatják, ráadásul bennük bátran meg is bízhat. Az a különös helyzet áll elő, hogy most minél nagyobb kihívás elé állítják, annál kreatívabb megoldásokkal rukkol elő, ráadásul azt is élvezi, hogy bizonyíthatja a rátermettségét.

Szöveg: Harrach Judit

Fotó: pexels

Címkék:

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete