Ezotéria

Sportos és életvidám a Nyilas férfi: ezek a csillagjegyek passzolnak hozzá a szerelemben

Egy sportos és életvidám Nyilas általában nem a lelki mélységek, sokkal inkább a szellemi és erkölcsi magasságok kutatója, amellett, hogy a hétköznapok örömeit azonnal észleli.

A Nyilas férfi (november 23. – december 21.)

A lelkes és szenvedélyes Tűz elem 3. csillagjegyének az „égbe törő kentaur” a szimbóluma. A lótestű és emberfejű kentaur a mitológia csodalénye, akit szenvedélyes és lázadó ösztönei hajtanak, és aki égi ideáljait követi. Egy praktikus, józan kiszámítottságra törekvő nőnek ez a különleges kisugárzású, szárnyaló férfi néha zűrzavart okozna, hacsak nem úgy fogná fel a kapcsolatot, hogy az ellentétek vonzzák, kiegészítik egymást. Mindez nem azt jelenti, hogy a Nyilas férfi nem életrevaló, ösztönei ugyanis az önvédelem és a céltudatosság terén is kiválóak. Sőt, ha valamiről meg van győződve, olyan rámenős és erőszakos is tud lenni, hogy az érzékenyebb lányok elriadnak tőle. Egy sportos és életvidám Nyilas általában nem a lelki mélységek, sokkal inkább a szellemi és erkölcsi magasságok kutatója, amellett, hogy a hétköznapok örömeit azonnal észleli. Karizmatikus kisugárzását és népszerűségét életigenlő, derűs gondolkodásának és végtelen nagyvonalúságának köszönheti. Az a gyorsaság és ellentmondást nem tűrő határozottság, amivel a világban közlekedik, az önteltség és nagyképűség látszatát keltheti.

Nyilas-férfi – Kos-nő
Két határozott és céltudatos ember, akik saját elképzeléseiket követik, és nem féltékenyek egymás szabadságára és önállóságára. Veszekedéseik hirtelen felindultság következményei, de ugyanilyen hirtelen száll el a haragjuk, és bocsátanak meg egymásnak.

Nyilas férfi – Bika nő
A nyugalomra és biztonságra vágyó Bikának a Nyilas állandó tettvágya és sokszor meggondolatlan és irracionális cselekedetei okozhatnak problémákat. Ez a perfekt és gondos feleség és háziasszony sokszor hiányolhatja szép otthonából mindig rohanó partnerét.

Nyilas férfi – Ikrek nő
Az Ikrek nő férjénél sokkal józanabb és pragmatikusabb, ebből következően ő boldogul könnyebben a hétköznapi és anyagi jellegű problémákkal. A Nyilas tervei nem tűrnek halasztást, ami a sokszor elbizonytalanodó Ikreket idegesítheti. Ellentétesek, de kiválóan kiegészítik egymás hiányosságait.

Nyilas férfi – Rák nő
Az életritmus és az életfelfogás különbözőségéből adódnak e kétféle alkat leggyakoribb nézeteltérései. A Rák bensőséges viszonyra és családias légkörre vágyik, ami nem mindig találkozik a Nyilas igényeivel, akinek a társasági élmények és a barátok is fontosak.

Nyilas férfi – Oroszlán nő
Párosukban az élményekben gazdag hétköznapok és saját megőrzött szabadságuk és szuverenitásuk biztosítja az egymás iránti vonzerőt. Nagyvonalúságban hasonlítanak egymáshoz, de ennek a nőnek sokkal több kényeztetésre, dicséretre és elismerésre lenne igénye.

Nyilas férfi – Szűz nő
Az óvatos és mindenben megfontolt Szűz igyekszik kikapcsolni
a meglepetéseket és izgalmakat, amelyekről a világra kíváncsi partnere nap mint nap gondoskodik. Két ellentétes alkat, akik nem fognak megváltozni egymás kedvéért, ezért életük végéig alkalmazkodásra vannak ítélve.

Nyilas férfi – Mérleg nő
A kikapcsolódás, a derűs és szórakoztató életvezetés ugyanolyan fontos férj és feleség számára, ezért az unalom ismeretlen ebben a családban. Közös problémájuk, hogy mindketten könnyelműek, kerülik a monoton kötelességteljesítést, és szívesen hárítják a felelősséget.

Nyilas férfi – Skorpió nő
A Nyilasnak hiányzik az az átélő- és a másikba beleérzőképessége, de türelme és kitartása is, amivel  boldoggá tehetné ezt a szenvedélyesen szerető és birtoklásra vágyó személyiségalkatot. Sokszor a Nyilas meneküléséről és a Skorpió elégedetlenségéről szól a kapcsolat.

Nyilas férfi – Nyilas nő
Belső szabadságuk és nagyvonalúságuk lehetővé teszi, hogy képesek egymást a legteljesebb kibontakozási lehetőségekhez hozzásegíteni. Az önállóság és a kreatív önmegvalósítás szabadsága lelkesítheti őket, hiszen sem a baráti társaságról, sem pedig a saját célok követéséről nem kell lemondaniuk.

Nyilas férfi – Bak nő
Moralizáló hajlama, szenvedélyes gondolkodása és indulatos viselkedése alapvetően elválasztja
a Nyilast a Baktól, ugyanakkor hitet és célt közvetít ennek a praktikus személyiségnek. Tökéletesen helyükön vannak itt a női-férfi szerepek, hiszen a józan Bak nem hajlamos a féltékenységre.

Nyilas férfi – Vízöntő nő
Mindketten kíváncsiak a külvilágra, és szívesen vesznek részt a pezsgő társadalmi életben. Annak ellenére, hogy lelkesítik és segítik egymást, sok házon kívüli elfoglaltságuk akad, ami megnehezíti a nyugodt családi életet. Semmi sem szokványos ebben a kapcsolatban.

Nyilas férfi – Halak nő
Itt is tökéletesek a nemek szerepei, ugyanis a Halak passzív és elfogadó, és nem veszi túlságosan zokon a Nyilas kockázatosabb kísérleteit. Nehezen teremtenek együtt anyagi és érzelmi biztonságot, ugyanakkor mindketten képesek többször is az újrakezdésre és a megújulásra.

Fotó: pexels

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete