Ezotéria

Itt a nagy szerelemhoroszkóp: az egyeseket a karma vezérli, a kilencesek ellenséget szeretnek

Születésünk pillanatában azok a számaink is eldőlnek, amelyek meghatározzák, hogy a házastársi hűséget vagy a könnyű kalandokat tartjuk-e fontosnak. A születési dátumunk összeadásával kiszámolhatjuk, hogy a következő fél évben hogyan alakul a párkapcsolatunk.

Számkulcs kiszámítása

Adja össze születésének dátumát, amíg egy számjegyet kap, és megkapja a párkapcsolati számot.

Példa: 1960. 09. 10.

1+9+6+0+0+9+1+0=26=2+6=8

A párkapcsolati szám: 8

1-es: Magabiztos

Ilyen a szerelemben: Szabadon ad és kap szerelmet, gyengédséggel veszi körül kedvesét. Szívesen ragadja magához a kezdeményezést, rámenős. Ha csak egy parányi jelzést kap a másiktól, azonnal a tettek mezejére lép. Domináns partner minden kapcsolatban, és addig marad hű a másikhoz, amíg szabadságot kap. Elvárja, hogy dicsérjék a nőiességét/férfiasságát.

Előrejelzés

  • Párkapcsolatban élőknek: Felütheti fejét a féltékenység, ám a kibékülés sohasem volt olyan édes, mint most.
  • Egyedülállóknak: Olyan valakivel hozhatja össze most a sors, akivel a karma láthatatlan szálai köthetik össze.
  • Aki vonzza: A 3-as és a 9-es.
  • A 3-as örömet szerezhet az 1-esnek azzal, ha megdicséri. A 9-es önként tolhatja az 1-es szekerét.

2-es: Romantikus

Ilyen a szerelemben: Teljes erőbedobással, szenvedélyes érzelmekkel merül bele a kapcsolatokba, melyeket mindig igyekszik elmélyíteni. Az ilyen viszonyban azonban plusz erőfeszítést kell tennie, ha azt akarja, hogy a kapcsolat az irányítása alatt maradjon, és az érzelmi viharok ne sodorják el. Kedveli az idősebb és tapasztalt, vagy idegen kultúrából származó szeretőket, akiktől sokat tanulhat.

Előrejelzés

  • Párkapcsolatban élőknek: Ha a kapcsolatuk eddig nem volt zökkenőmentes, most eláshatják a csatabárdot, és nagy lehet az összhang.
  • Egyedülállóknak: A szenvedély lángja magasra csaphat, akivel most hozza össze a sors, azzal a későbbiekben akár össze is kötheti az életét.
  • Aki vonzza: A 6-os és a 7-es számúakkal jöhet jól ki. A 6-os kihívó viselkedése felkeltheti az érdeklődését, a 7-es szívét örömmel és nagy türelemmel nyitja meg.

3-as: Érzéki

Ilyen a szerelemben: Kevésbé fontos számára a teljesítményt, mint a tudás, amit a kapcsolatból nyerhet. Fantáziája élénk, nála először a testiség, az érzékiség jön, csak aztán a lélek. Partnerét elhalmozza figyelmességével, és mivel nagyon jó a beleérző képessége, tudja, hogy kedvesének mire van szüksége. Hajlamos a partnerét bálványozni.

Előrejelzés

  • Párkapcsolatban élőknek: Hiába él párkapcsolatban, Ámor nyila most a szíve közepébe fúródhat. Valószínűleg ezt a viszonyt titokban kell tartani.
  • Egyedülállóknak: Regisztráljon az internetes párkapcsolati oldalakon, mert itt találhat rá élete párjára.
  • Aki vonzza: A 4-es és a 2-es. Szereti kihozni a 4-es rejtegetett szexualitását, és kitűnően egymásra talál a 2-essel, főleg, ami a bele­érző képességet illeti.

4-es: Szövetséges

Ilyen a szerelemben: Az olyan kapcsolatokban talál igazi örömöt és élvezetet, amelyekben kellő szabadságot élvezhet. Érzelmeit sosem titkolja, de szexuális vágyairól gátlásossága miatt nem mer beszélni. Ha imádottja megcsalja, lassan bocsát meg, és sohasem felejt. Olyan partnert keres, akivel életre szóló szövetséget köthet.

Előrejelzés

  • Párkapcsolatban élőknek: Olyan szituáció jöhet létre, amikor a társának sokkal fontosabbá válhat a kapcsolatuk, mint önnek. Ezért a viszonyuk szorosabbá fűződhet.
  • Egyedülállóknak: A múlt kopogtathat az ajtaján. Felbukkanhat az exe, de most nagyon igaz önre a régi mondás: felmelegítve csak a töltött káposzta jó…
  • Aki vonzza: Az 1-es és az 5-ös. Míg az 1-esnek a 4-es adhatja meg a szabadságot, addig az 5-ös a 4-est teheti ezzel a viselkedéssel boldoggá.

5-ös: Érzelmes

Ilyen a szerelemben: A sekélyes vagy pehelysúlyú kapcsolatokat kerüli, még az alkalmi találkozásokat is mély és érzelmes viszonnyá próbálja változtatni. Ügyelnie kell arra, hogy minden esetben mindketten akarják a viszonyt, mert önkéntelenül is megsérthet egy jót akaró partnert, aki egyszerűen csak nem szeretné olyan nagyon elkötelezni magát hosszú távon.

Előrejelzés

  • Párkapcsolatban élőknek: Ha ön szülő, ezekben a hónapokban koncentráljanak kedvesével a gyermekükre. Ha utódra vágyakoznak, most kellene aktivizálni magukat, mert termékeny ez az időszak.
  • Egyedülállóknak: Olyan valakivel hozhatja össze a sors, aki miatt szerencsésnek érezheti magát.
  • Aki vonzza: Az 1-es és a 3-as. A 3-as rajonghat az 5-ért. Az 1-es gyengédsége leveheti az 5-öst a lábáról.

6-os: Hódító

Ilyen a szerelemben: Az új szívek behálózása nem jelent ne­hézséget számára, így aztán az élete sohasem unalmas. Fellépésében van valami provokatív, amit az azonos neműek nehezen viselnek, ám az ellenkező neműek igen vonzónak találnak. Jó ízlése és időzíteni tudása miatt általában meg is kapja, amit egy szerelmi viszonyban akar.

Előrejelzés

  • Párkapcsolatban élőknek: Élete párjának nagy szüksége van az ön támogatására. Ha erre most képes, a kapcsolatuk eltéphetetlenné válik.
  • Egyedülállóknak: Olyan valakivel jöhet össze, akivel élvezze bátran a jelent, de ne feltétlenül tervezgesse a közös jövőt!
  • Aki vonzza: A 3-as és 9-es. A 3-as és a 6-os számúak egymásra találhatnak főként a testiségben. A 9-es hatására viszont nőhet a 6-os önbizalma.

7-es: Tartózkodó

Ilyen a szerelemben: Érzel­mileg nehezen nyílik meg, ám a látszólagos ridegség szeretettel teli személyt takar, aki képes az odaadásra. És ugyanezt várja a partnerétől is, amit ha megkap, nem fog kikacsintgatni a kapcsolatukból. Vonzzák a titkos viszonyok. Nagy támaszt jelent egy bizonytalan partnernek, akinek érzelmi támogatásra van szüksége.

Előrejelzés

  • Párkapcsolatban élőknek: Eljött a pillanat, hogy a kedvesének elmondja, mit érez, és megtapasztalhatja, hogy mennyire boldoggá teheti őt ez a vallomás.
  • Egyedülállóknak: Csábereje/sármja megnő, és most úgy vonzza magához az ellenkező neműeket, mint mágnes a vasat.
  • Aki vonzza: A 6-os és a 4-es. A 6-ossal fél szavakból megérthetik egymást, a 4-es feloldhatja a
    7-es gátlásait.

8-as: Igényes

Ilyen a szerelemben: Szívügyekben roppant fontos az adok-kapok egyensúlya, mert ha ez hiányzik, önzővé válik. Egyébként kissé válogatós, és olyan partnert keres, aki megfelel a szigorú elvárásainak. De ha megtalálja, hűséges lesz hozzá. A házasságot szövetségnek tekinti, amelyet általában értelmi alapon köt, így az hosszú életű lehet.

Előrejelzés

  • Párkapcsolatban élőknek: Ha kapcsolatuk mostanában olyan volt, mint a kutya-macska viszony, akkor ebben az időszakban a társa viselkedése miatt örömteli változásra számíthat.
  • Egyedülállóknak: Talán az is lehet, hogy most nem vágyik kapcsolatra, mert az élet más területén szeretne sikeres lenni.
  • Aki vonzza: A 2-es és a 9-es. A 2-es misztikára való hajlama felkeltheti az ön érdeklődését. A 9-sel a közös programok dobják fel.

9-es: Kísérletező

Ilyen a szerelemben: Mindig az igazit keresi. Ha megtalálja, alig várja, hogy teljesíthesse partnere kívánságait. Nagy hibája, hogy önmagával szemben igen elnéző, de ha a másik hibázik, akkor azt nehezen viseli. Lelkesedése és életkedve a szexuális életében is tükröződik, szeret kísérletezni. A szexhez nyitottan közelít, nincsenek számára tabuk.

Előrejelzés

  • Párkapcsolatban élőknek: A társa nyakába rengeteg feladat szakadhat, ezért most kevesebb figyelmet tud önre szentelni.
  • Egyedülállóknak: Olyan valaki iránt érezhet szerelmet, aki a találkozásuk első pillanatában inkább ellenszenves volt.
  • Aki vonzza: Az 1-es és a 7-es. Az 1-es segít abban, hogy elérje mindazt, amit tervbe vett. A 7-es megbízik a 9-esben, és minden vágyát igyekszik teljesíteni.

Szöveg: Izing Klára

Fotó: pexels.com

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete