Ezotéria Sztárok

Kérd és megadatik: Csepregi Évának kívánságtábla segít a céljai elérésében

Amire erősen gondolunk, az előbb vagy utóbb bekövetkezik. Ez a tudás, a vonzás törénye viszont segíthet abban, hogy megkapjuk az élettől amit igazán szeretnénk.

Kísérletek is igazolják, hogy a gondolataink képesek formálni a valóságot. De akkor miért nem sikerül minden, amit csak elképzelünk? Ahhoz, hogy a tudatunk erejével a valóságba emeljük a vágyainkat, az elképzelésen kívül erős hitre is szükségünk van, és az sem mindegy, hogyan kérünk. Ezeket a szabályokat érdemes szem előtt tartani, ha a vonzás törvényét szeretnénk működtetni.

10 tipp a tudatos teremtéshez

1. A legfontosabb, hogy ne ártsunk! Szeretettel kérjünk, a szeretet szót szőjük is bele a kívánságunkba!
2. Világos és egyértelmű megfogalmazásra van szükség. Nem elég azt mondani, hogy „sikeres szeretnék lenni”. Kívánságunk legyen konkrét, például, hogy meg akarjuk kapni az állást, amelyiket megpályáztunk.
3. Az univerzum nem ismeri a „nem” szót. Fogalmazzunk pozitívan, nehogy épp azt vonzzuk be, amit inkább elkerülnénk. A „nem szeretnék beteg lenni” helyett inkább mondjuk, hogy „egészséges szeretnék lenni”.
4. Lássuk lelki szemeink előtt, amire vágyunk, mintha már megvalósult volna! Minél konkrétabban, minél részletesebben képzeljük el, annál sikeresebbek lehetünk – a szakértők ezt hívják vizualizációnak.
5. Nagyon jó, ha ellazult állapotban is tudjuk vizualizálni a vágyunkat, de az is elég lehet, ha egyszerűen csak sokszor eszünkbe jut. Naponta többször is gondoljunk rá, és fontos, hogy mindig ugyanazt a képet lássuk magunk előtt.
6.Ha kívánunk, akkor ne szerepeljen benne az, amire már nincs szükségünk, csak az újra való vágy! Ne mondjuk például, hogy azért szeretnénk új kapcsolatot, mert a régiben már nem találjuk sem a helyünket, sem a számításunkat.
7. Ne legyünk görcsösek, gyorsabban elérhetjük a célunkat, ha lazák, játékosak tudunk maradni.
8. Türelemre is szükségünk lesz. Van, ami gyorsan valóra válik, például, ha egy szabad parkolóhelyet szeretnénk bevonzani, de a nagyobb dolgokra, amilyen például egy munkahelyváltás időnként várni kell.
9. Ne féljünk a jövőtől, hiszen ez ugyanazt az energiát képviseli, mint a „nem” szócska. Az univerzum nem tudja értelmezni, így éppen az következhet be, amitől tartunk.
10. Amikor elindulnak a kívánságunkat valóra váltó energiák, a hatodik érzékünk is egyre erősebben működik. Köszönjük meg a sorsnak, a gondviselésnek vagy a Teremtőnek, hogy fohászunk meghallgatásra talált, és persze tegyünk is azért, amit szeretnénk!

Természetesen a vonzásnak is vannak korlátai: csak az valósul meg, ami a sorsunkban benne van, nem lehet a világon minden a miénk.

Írjuk le, mondjuk ki!

Akik nehezen tudják lelki szemeik előtt képszerűen látni mindazt, amire vágynak, azoknak ez az egyszerű gyakorlat is segíthet. Feküdjünk hanyatt a földön kényelmesen. Minden gondolatunkat összpontosítsuk a köldökünk alatt 2-3 centiméterrel lévő pontra, ahol az ezoterikus tanok szerint a köldökcsakra, az akaraterő központja van. Jobb kezünkben tartsunk egy papírlapot, amire felírtuk, mit szeretnénk a szertartással elérni. Eközben gondoljuk azt, hogy napsárga ragyogás árad a köldökcsakránkba. Közben mondjuk is ki halkan, hogy mi az, amit ezzel a módszerrel szeretnénk megvalósítani. Addig végezzük ezt a gyakorlatot, amíg élvezzük, ameddig jólesik. Könnyen megtapasztalhatjuk, hogy erős akarattal valóra váltjuk a vágyunkat.

A gyerekek még őszinték

Az ezotéria úgy tartja, hogy a gyerekek kívánsága hamarabb megvalósul. Ők ugyanis rendelkeznek három olyan képességgel, amellyel mi, felnőttek már nem. Az egyik, hogy tudnak szívből, irigység vagy keserűség nélkül vágyni valamire. A másik, hogy képesek helyesen kérni. A harmadik, hogy őszintén hisznek is benne, hogy a kívánságuk teljesülni fog. Jó lenne, ha felnőttként is sikerülne ezeket a romlatlan képességeket visszaszereznünk!

Csepregi Évának segít a kívánságtábla

„Rendszeresen sikerrel gyakorlom a vonzás törvényét – meséli a Neoton Família népszerű énekesnője. – Említhetném az egyik legtöbbször alkalmazott módszeremet, amely a fellépésekkel kapcsolatos. A menedzseremnél van az úgynevezett kívánságtáblám, amelyre felkerül, hogy hol szeretnék fellépni. Egyszer például szóltam neki, hogy jó lenne Hévízen szerepelni, ő pedig hévízi szállodák, valamint a tó fotóját tette fel a kívánságtáblámra. Néhány nap múlva megérkezett Hévízről a felkérés egy koncertre. A saját sikerem alapján javaslom mindenkinek, hogy próbálja ezt ki.”

Szöveg: Izing Klára

Fotó: Birton Szabolcs

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete