Címlapsztori Sztárok

A Fresh-lányok között véget ért a barátság? Viki: „Őrült dolgokat csináltunk Andival, de annak az időszaknak örökre vége”

Gyulai Viki még a várandóssága alatt mesélt nekünk arról, hogyan képzeli el az életét kétgyermekes anyukaként. Villányi Andi, akivel a Fresh tagjaiként rengeteg sikert értek el, már nem szerepel a tervekben...

(Vikivel még a baba születése előtt készült az interjúnk, és a Meglepetés magazin 2023./16. számában jelent meg, ezért tartalmaz még sok olyan kijelentést, ami a kicsi lány majdani megszületésére vonatkozik – a szerk.)

 

Az énekesnő nagycsoportos fia, Samu óvodában van. Az édesanya napközben nyugodtan tudja felkészíteni az otthonukat az újszülött érkezésére. „Három hete költöztünk be az új lakásunkba, rengeteg a tennivaló. A kislányunknak külön babaszobája lesz, a napokban rendeztük be. Megörökölte Samu kiságyát, bútorait, babakocsiját, de azért új dolgokat is vennünk kellett. Most már nagy a hasam, bizonyos dolgok nehezebben mennek, de nincs időm elhagyni magam. Mindent meg kell csinálnom, hogy komfortos körülmények közé jöjjünk majd haza a kisbabával – mondja Gyulai Viktória, akit a közönség Fresh Vikiként ismer.

Ez a terhessége könnyebb

A kismama azt meséli, a második gyermekük is tervezett baba. A férjével mindenképp akartak a fiuknak egy kistestvért

„Samut felkészítettük a családunk bővülésére, nagyon izgatott, hogy húga születik. Reméljük, hogy később sem lesz féltékeny rá, és úgy fogja puszilgatni, mint most a hatalmas pocakomat.”

Samu várja a húga érkezését

Viki második terhessége könnyebb volt, szerencsére a rosszullétek is elmaradtak. Nem aggódik a szülés miatt, bár új orvosa lesz. „Megszüntették a szabad orvosválasztást, így el kellett búcsúznom a korábbi doktortól, most a lakhelyünkhöz közeli kórházban fogok szülni” – árulja el, de azt még nem döntötték el, hogy az édesapa bent lesz-e a szülőszobában.

„Samu óriási baba volt, 4 és fél kilósan született, császárral hoztam világra, így az apás szülés eleve nem volt opció. A férjemmel már beszélgettünk arról, hogy most mi legyen, de jelen állás szerint egyikünk sem ragaszkodik az apás szüléshez. Szerintem csak az adott napon fogjuk eldönteni.”

Jól viseli az áldott állapotot

Nem vágyik a színpadra

Viki 2017-ben ment férjhez, ám párját eddig nem láthattuk a nyilvánosság előtt. „Egy születésnapi bulin ismerkedtünk meg, és szerelem volt első látásra. Mindketten rögtön akartuk a házasságot és a közös családot. A férjem civil ember, és az is szeretne maradni. A celebvilág nem vonzza, és én sem szeretnék egy híresség felesége lenni. Korábban sem a zenészek közül választottam magamnak társat, arra mindig odafigyeltem, hogy a magánéletem hétköznapi maradjon.”

Az énekesnőt 17 évesen fedezték fel, és húsz éven át volt a Fresh duó tagja. „Gimnazista voltam, amikor bekerültem a szórakoztatóiparba, és őrült dolgokat csináltunk Andival, de annak az időszaknak örökre vége. Nem vágyom vissza a színpadra, amit lehetett, kihoztam a fiatalságomból. Nincs hiányérzetem. Millió fellépésünk, sajtómegjelenésünk volt, középkorú nőként cikinek érezném ugyanazokat a dalokat előadni a falunapokon, amik a húszas éveimben jól álltak. Feleségként tökéletesen elégedett vagyok az életemmel, nem fűt óriási karriervágy” – mondja.

Szép emlékként őrzi a múltat

A Fresh másik tagjával, Villányi Andreával két évtizeden át járták az országot. „Sokáig a legjobb barátnők voltunk, közösen béreltünk lakást, de az életünk hét évvel ezelőtt külön utakon folytatódott. Nem haragszunk egymásra, de már nem szoktunk találkozni. Szép emlékként őrzöm a közös időszakunkat, de most másfajta örömök várnak az életben. Számomra az jelenti a boldogságot, amikor a szeretteimmel vagyok. Az én önmegvalósításom most a családom.”

Titokban tartja a kislánya nevét

Csak a baba születése után kívánja elmondani, hogy milyen nevet adott a lányának. „Már tíz éve tudom, hogyan fogom szólítani a leendő kislányomat. Szerencsére a férjemnek is tetszik a név, gyorsan megegyeztünk. A fiunk nevét is én választottam, a Macskafogó című rajzfilm egyik szereplőjéről neveztük el. Imádtam a Samu nevű kisegeret.”

Fotó: privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete