Ezotéria

Meggyűlik a baja a pénzzel ezeknek a csillagjegynek: horoszkóp szeptember 10. – szeptember 16.

A Meglepetés horoszkópjából ezen a héten is megtudhatjuk, mit jeleznek a csillagok, várnak-e ránk új kapcsolatok, munkahelyi változások, váratlan izgalmak vagy nyugalmas hétköznapok.

KOS
III.21.–IV.20.
Bár nem esik kétségbe, ha akár hosszabb időt is egyedül kell töltenie, most különösen vágyik a társaságra. Akár idegenek között is érvényesülhet, sőt ki is teljesedhet. A munkahelyén lassíthat, de nem azért, hogy lazítson, inkább azért, hogy átlássa, hol tart, és melyik a megfelelő irány a továbbhaladásra. A hűségét a napokban próbára teszik, de még akkor se cselekedjen elhamarkodottan, ha a párkapcsolata éppen a mélyponton van.

BIKA
IV.21.–V.20.
Talán úgy érzi, hogy karrierjének felívelése elakadt vagy jelentősen lelassult – ám most világos útmutatást kap, és eddigi erőfeszítései végre eredményt hoznak. Ne érezze kényszernek, hogy minden programnak a részese legyen, főleg, ha nincs hozzá kedve, vagy anyagilag megterhelnék. Nem kell magyarázkodnia, egyszerűen mondjon nemet. Ha pedig ön lenne a vendéglátó, jól gondolja át, mielőtt kiküldi a meghívókat. Inkább pihenjen!

IKREK
V.21.–VI.21.
Bármennyire utálja is a konfrontációt, nem fojthatja továbbra is magába mindazt, ami zavarja, bántja. A múltban már több kapcsolata kárát látta, hogy nem volt elég nyílt, ne kövesse el újra ezt a hibát. Hallgasson a baráti jó tanácsokra! Felettese nem először állít akadályt ön elé éppen akkor, amikor már azt hitte, a végére ért egy elhúzódó munkafolyamatnak. Gondolja végig a lehetőségeit, ez az állapot nem tartható fenn hosszú távon!

RÁK
VI.22.–VII.22.
Az őszinteség kétségtelenül az egyik legfontosabb tulajdonsága, de ez nem jelenti azt, hogy mindig ki kell mondania, amit gondol. Egy kis titokzatosság csak rejtélyesebbé teszi önt, ami nemhogy ártana megítélésének, de inkább vonzóbbá varázsolja. A tökéletes pillanatra ezúttal se várjon, inkább teremtse meg az ön számára ideálisat, különben csak magának tehet majd szemrehányást. Lehetőségek egész sora várja, éljen velük!

OROSZLÁN
VII.23.–VIII.23.
Szerelmi ügyekben nem lesz oka panaszra, kapcsolata kiegyensúlyozott, ha pedig éppen párt keres, akkor lelki társra bukkanhat. A múltjából is megjelenhet valaki, aki már régebben is megdobogtatta a szívét, de akkor még nem jött el a kettejük ideje. Derítse ki, milyen céllal találkoztak ismét! Általában nem ragaszkodik mereven a szabályokhoz, ezúttal azonban érdemes lenne a munkatársait is meggyőzni egyes határok fontosságáról.

SZŰZ
VIII.24.–IX.23.
Hiába ért véget a nyár, nem sikerült teljesen kipihennie magát, még akkor sem, ha többször is volt szabadságon. Talán a környezetében élők nem értik meg ezt, de most elsősorban arra lenne szüksége, hogy egy kis ideig csak saját magára koncentrálhasson. Kell pár nap, amikor nem folyton azt lesi, hogy szeretteinek mire van szükségük, és természetesen azonnal ugrik is. Egészségügyi panaszainak kivizsgálását sem szabad tovább halogatnia.

MÉRLEG
IX.24.–X.23.
Még a legközelebbi barátait is meglepheti új megjelenésével vagy szokásával, a változás azonban már nagyon régóta érlelődött önben. Aki szereti, bármit elfogad, ami önnek örömet okoz, most tehát csak a saját szívét kövesse! A munkahelyén ezúttal a csapatmunka nem lesz olyan eredményes, mint megszokta. A személyes ellentétek jelentős nehézségeket okoznak. Találja meg a megfelelő partnereket, és próbáljanak külön utakat keresni!

SKORPIÓ
X.24.–XI.22.
Már ön is érzi, hogy lassítania kell, nyugalomra vágyik. Ez nemcsak a közelmúlt magánéleti történései miatt van így, hanem azért is, mert már nem érzi a sürgető késztetést, hogy a karrierjében minél előbbre törjön. Egyelőre legyen elégedett a jelenlegi helyzetével. Most több ideje és figyelme jut a távolabbi rokonaira vagy a barátaira, akiknek közeledését az elmúlt időszakban többször is figyelmen kívül hagyta. Szükségük van önre.

NYILAS
XI.23.–XII.21.
Mostanában hajlamos félvállról venni az ígéreteit, vagy legalábbis könnyen megfeledkezni róluk. Még ha mindez nem is szándékos, sokakat megbánthat feledékenységével és nemtörődömségével. Mielőtt elfogad egy új szakmai kihívást, vegye számba az azzal járó felelősséget, kötelezettségeket és költségeket is. Legyen tisztában vele, mit vállal! Baráti segítségkérésre az a legjobb reakció, ha kommentár nélkül végighallgatja az illető panaszait.

BAK
XII.22.–I.20.
A stabilitás és a biztonság mindig is alapvető fontossággal bírt az ön számára, ez most a pénzügyekre fokozottan igaz lesz. Szinte mindent az anyagiaktól tesz függővé. Nem kell megfosztania magát az élményektől, csak újragondolni és racionalizálni a költségvetését. Az optimizmusa több szempontból is előnyt jelent, de arra vigyázzon, hogy ne csapjon át naivitásba, mert most biztos lehet benne, hogy vissza is élnek a jóhiszeműségével.

VÍZÖNTŐ
I.21.–II.19.
Végre lesz elég önbizalma, hogy kiálljon önmagáért és másokért, ha az igazságérzete úgy kívánja. Azokat a céljait is megvalósíthatja, amelyekhez eddig nem érezte magát kellően felkészültnek. Korábban félbehagyott feladatai újra visszaköszönnek, és egyszerre sürgetővé válnak. Fejezze be őket gyorsan, mert hamarosan új kihívásokkal kell szembenéznie. Bizonyos fontos kérdéseket csak akkor tegyen fel, ha a válaszokra is készen áll!

HALAK
II.20.–III.20.
Mindig is bátran hagyatkozott a megérzéseire, ösztöneire, a napokban pedig szinte kizárólag az intuíciója vezérli, méghozzá megingathatatlanul. Ám hiába a biztos tudás, ha képtelen cselekedni. Ebben az elakadásban a barátai segíthetnek. Ingadozó kedélyállapota és érzékenysége miatt azonban rossz döntéseket is hozhat. A kritikákat ne kezelje azonnal sértésként, főként, ha olyasvalakitől érkeznek, akiről tudja, hogy sosem bántaná meg önt.

Fotó: pexels

Címkék: