Az ősz és a tél tökéletes időszak, hogy valami igazán meleg és tápláló ételt készítsünk. A sütőtökös rakott carbonara jó eséllyel a család kedvence lesz.
Tudd meg, hogyan fagyaszthatod le a gombát helyesen! Nyersen vagy főzve jobb? Tippek, hibák és praktikák, hogy a gomba finom maradjon hónapokig.
A slambuc egy régi magyar étel, ami a pásztorok körében roppant népszerű volt. Három egyszerű alapanyagból készül, ráadásul az íze és a története is lenyűgöző.
Kevés dolog kötődik annyira a magyar konyhához, mint például a Piros Arany. Mindenki kedvenc paprikakréme ráadásul otthon is könnyedén elkészíthető!
Ez a BBQ sertés oldalas minden húsimádó álma: lassan sült, szaftos, fűszeres, és minden falatban ott van a barbecue íze. Tökéletes hétvégi vacsorához vagy férfiaknak szánt...
Egy forró, ízletes leves csodát tehet a nátha és a köhögés ellen. Az olasz leves, különösen hatékony a légúti betegségek idején. Készítheted húsosan vagy húsmentesen is, íze...
Tudd meg, hogyan fagyaszthatod le a főtt gombát úgy, hogy ne veszítse el ízét és állagát. Egyszerű lépések, praktikus tippek és hibák, amiket kerülj el.
Ha az alma megráncosodott, összefonnyadt, mártsuk forró vízbe. Igazán ropogós már nem lesz, de almás pitéhez még így is kitűnően felhasználható.
A közelgő tél ellen a régiek jókedvű bolondozással védekeztek. Ez a hagyomány a mai konyhákban is tovább él. Készítsd el ezeket az édességeket!
A mai felgyorsult világban mindenki valami újat, ismeretlent szeretne kipróbálni, pedig a hagyományos ételek épp olyan finomak.

