Köztudott, hogy a kánikulában gyorsabban és könnyebben megromlanak az élelmiszerek. Megfelelő élelmiszertárolással jelentősen megnövelhetjük termékeink felhasználhatóságát.
Ha nyár, akkor irány a kert és a kerti sütögetés! A szabad tűzön sült ételeknek utánozhatatlan az íze, már csak néhány jó recept kell és indulhat a buli!
Pirítsd meg főzés előtt a tésztát, és fedezd fel, hogyan varázsol ez a pofonegyszerű trükk ízbombát a hétköznapi ételekből pillanatok alatt!
A Kaiserschmarrn, azaz császármorzsa legendás édesség. Hangulatában őrzi a boldog békeidők kedélyességét, ami Sisi és ferenc József házasságából született.
Ha nyár, akkor grillszezon: jó társaságban, finom falatokkal. Érdemes azonban időről időre új receptekkel kísérletezni, hogy a vendégek mindig lenyűgözve távozzanak tőlünk.
Bizony nem mindig könnyű megfelelni a gyerekek ízlésének és pláne igaz ez, ha valami fontos eseményre készülnek. A gyerekzsúr egyértelműen ilyen. Ezekkel a receptekkel ön...
A nyárban az egyik legjobb, hogy lehet a szabadban főzni. Nem lesz szagos a konyha és a tűzön készült ételeknek páratlan a zamata. Főleg ezeknek!
Nincs annál jobb, mint szabad tűzön ételt készíteni, amit aztán együtt fogyaszthat el a család. Bográcsban mindennek kicsit más a zamata, érdemes kísérletezni.
Kína és Pakisztán határán él egy nép, amely állítólag a sokat fogyasztott sárgabaracknak köszönheti magas életkorát. A barack tehát nem csak finom, de őrzi a fiatalságot is.
A fák most roskadoznak a friss sárgabaracktól, amiből természetesen lekvár készül, de frissen számos süteménybe is felhasználhatjuk. Ehhez adunk most édes tippeket.