Itt az újhagyma, a medvehagyma, a metélőhagyma, vagyis a tavaszi zöldek szezonja. Élvezzük az üde ízeket az asztalra kerülő finom falatokban!
A klasszikus változat elképzelhetetlen egy igazi, erős olasz kávé, a mascarpone krém, tojás, babapiskóta és kakaó nélkül, de készülhet gyümölcsökkel is.
Hiába van hétköznap minden perc beosztva, a főzés is be kell iktatni. Vagy azért, hogy vacsorára, vagy azért, hogy másnap a munkába legyen ebéd. Ilyenkor jön jól egy kiadós...
A hagyma vágása sok ember szemébe könnyeket csal, pedig egy egyszerű trükkel kivédheted, hogy a főzés emiatt kihívássá váljon. A legjobb az egészben, hogy valószínűleg már...
Amikor gyors édességre vagy sós uzsonnára vágyunk, mindig remek ötlet a gofri. Különösen, ha valamilyen izgalmas hozzávaló is kerül a tésztájába.
A friss, ropogós kenyérnél aligha van finomabb csemege, ám, ha már tegnapi és szikkadt, csak egy gumis valami, amit rágni is rossz. Ezen segít ez a praktika!
Mindannyiunkkal előfordult már, hogy a kamrába vagy a hűtőszekrénybe nyúlva penészes, romlott élelmiszert találtunk. Ha viszont a megfelelő módon pakoljuk őket, akár meg is...
Mindig is szerettél volna, de eddig azért nem neveztél be egy air fryerre, mert túl kevésnek találtad a benne elkészíthető étel mennyiségét? Akkor menj az Intersparba!
A csirkehúsnak vannak olyan részei, amelyeket jobb, ha eltávolítasz a főzés során, mivel komoly egészségügyi kockázatokat rejthetnek. Lássuk, melyek ezek!
Ilyenkor mindenki alig várja a friss ízeket, a snidlinget, a retket, az újhagymát, de az utóbbi években egy új felfedezett, a medvehagyma a tavasz sztárja!