A magyar tányérokra gyakran kerül valamilyen húsétel rizs- vagy burgonyakörettel. Az optimális szokások kialakítása érdekében azonban érdemes ezen túllépni, és több...
Aki ismerhette a nagymamáját, pláne a dédijét, biztosan emlékszik erre a roppanós, könnyű tésztájú édessegre. Kiment már a divatból, pedig a legfinomabbak egyike.
Ahány ház, annyi szokás, meg mindenkinek a sajátja (nagymamájáé, anyukájáé) a legjobb, tudjuk, tudjuk, de azért mégiscsak van néhány olyan recept, amit néha-néha azért...
Nincs most egészségesebb alternatíva a főzésre, mint az air fryer, nem csoda, hogy mindenki megpróbál beszerezni egyet. A Sparban kígyózni fognak a sorok.
Karakteres ízű, tápláló és egészséges: szavazzunk időnként bizalmat a szárnyasmájaknak! Pástétomként, sütve, rántva egyaránt fogyaszthatjuk.
A fagylalt ma már prémium termék, magas ára miatt az emberek odafigyelnek arra, hogy valóban jó minőségű, minőségi alapanyagú finomságot válasszanak. Az évtizedek óta kedvelt...
Izgalmas saláták alapanyaga lehet ez a csípős, pikáns ízvilágú zöldségféle. A hideg hónapokban több téren is jó hatást gyakorolhat a szervezetre, ráadásul nemcsak nyersen...
A magyar konyha sokat változott az elmúlt évtizedekben. Vannak ételek, amelyek teljesen eltűntek az asztalunkról, másokat pedig ma is eszünk, csak már máshogyan hívunk...
A rakott krumpli az egyik legjobb magyaros kaja, és sokkal több lehetőség van benne, mint egyszerűen összedobálni krumplit, tojást és kolbászt. Öt extra receptet is mutatunk!
Sokan, sokat bosszankodtunk azon, hogy amit egy nap hazavittünk kenyeret a szupermarketből, másnapra rágós és kemény lett. Erre kínál megoldást ez a trükk, ami azt ígéri, két...