Nem csak január elsején finom a malachús, hanem egész télen! Érdemes több receptet is kipróbálni.
Aranyló színe a nyarat idézi, de a karácsonyi sütemény is belőle készül. A méz remek alapanyag, és nagyon egészséges is.
Annak sem kell lemondania a hagyományos ízekről, aki bizonyos alapanyagokat nem fogyaszthat. Elég kicsit átalakítani a recepteket, és máris az asztalra kerülhetnek a...
A káposzta, legyen az savanyú, édes, vagy lila, igazi szuperétel, amit számtalan módon variálhatunk. Mi most egyszerre 10 receptet is mutatunk!
Könnyű eltévedni a tészták labirintusában! Melyik milyen? Piskóta vagy égetett? Kevert vagy linzer? Omlós vagy rétes?
A gyömbér, amit régebben porrá őrölve szórtunk a húslevesbe, mára frissen is polgárjogot nyert a konyhánkban. Ízesítő hatása mellett gyógyerejéért is szeretjük. A ginzenget...
Télen mindig jobban kívánjuk az édességeket, és ez így is van jól. Nem kell viszont vagyonokat költeni, hogy valami finomat ehessünk.
A téli piac is tele van finom zöldségekkel, és nem kell attól félnünk, hogy szervezetünkbe nem jut elég vitamin. Csak használjuk ki őket!
A nitrogén-dioxid termelődése ugyanis oly mértékben teszi szennyezetté az otthon levegőjét, ami kültéren nem lenne megengedett.
Egy fenséges citromos édesség mindig jó választás, ha valami desszertre vágyunk. Kerülhet a krémbe és a tésztába is, mindenhogy isteni!