Az otthonunk egyik jolly jokere a konyhai papírtörlő, rengeteg mindenre használjuk. Ám mivel nagyon felment az ára, jó tisztában lenni azzal, hogy mikor nem is igazán...
Sokszor nehéz a férjeket rávenni, hogy a húsos tésztákon túl mást is hajlandóak legyenek megenni. Ám itt ez a friss tavaszi recept, ami után ők sem fognak panaszkodni.
Ilyenkor gyönyörű a sötétzöld brokkoli és a hófehér karfiol a piacon. Nem lehet nekik ellenállni, főzni kell belőlük valamit. Ehhez adunk ötleteket.
A puncstorta régebben egyedül képviselte a színeket a cukrászdák pultjában a csokoládé és a hófehér tejszínhab mellett. Ma már belesimul a választékba a harsány színű cupcake...
Ropogósabb, frissebb ízű, mint a klasszikus változat – ezért is szeretjük annyira az újburgonyát. És persze azért is, mert remekül lehet vele kísérletezni.
Ropogósabb, frissebb ízű, mint a klasszikus változat – ezért is szeretjük annyira az újburgonyát. És persze azért is, mert remekül lehet vele kísérletezni.
Ropogósabb, frissebb ízű, mint a klasszikus változat – ezért is szeretjük annyira az újburgonyát. És persze azért is, mert remekül lehet vele kísérletezni.
Gyógynövényként indult, csak később fedezte fel a gasztronómia ezt a szép formájú gumót. Ánizsra emlékeztető aromájával nem mindennapi, mégis sokoldalú színfolt lehet a...
Végre egy olyan fogyókúra, ahol nem kell megvonnunk magunktól a finomságokat! A menü olyan fogásokból áll, amelyek nemcsak az energiát növelik, de csökkentik a súlyunkat is!
„Bab, lencse, szerencse” – sorolja a mondóka, és amikor hűvösebbre fordul az idő, eszükbe is juthatnak a barátságos téli estéket idéző bab- és lencseételek.