A krumpli 200 év alatt minden nemzet konyhájában sztár lett.
Friss gyümölcsből már gyérül a választék. Az aszalt gyümölcsök segítenek, amikor ránk tör az édesség iránti vágy, ráadásul egészségesek is.
Könnyed krémek és fenséges habok – nemcsak az ízük fantasztikus, hanem kevés is elég belőlük ahhoz, hogy jóllakottnak érezzük magunkat!
A kókusz fehérsége nekünk a telet idézi. Édességekhez használjuk, pedig sós ételeket is ízesíthetünk vele.
A rétegzett krémeknek a látogatóba érkező gyerekek éppen úgy örülni fognak, mint a szüleik. Egy finom desszerttel ugyanis mindenki szívesen visszakalandozik az időben.
A magyar piacok, strandok, gasztrofesztiválok megkerülhetetlen étele éppen ugyanúgy kezdte pályafutását, mint a leghíresebb olasz kedvenc, a pizza: a pékek kemencéjében.
Van, amelyiket csak tétován nézegeti a boltban, mert fogalma sincs, milyen ételhez ajánlott, és még mire használhatná? Vagy a külföldi nyaralás alatt kísérletezne a helyi...
A pitéről először a fahéj illatú almás pite jut eszünkbe. Pedig készülhetnek nem kevésbé finom, sós változatok is.
A kifli és a zsemle még melegen, frissen az igazi. Ám ha jobban körülnézünk, reggelire, tízóraira, uzsonnára számtalan más különleges péksütemény is kikerülhet a sütőből. A...
1983-ban készült egy csodálatos kiadvány, a Zenei ki mit főz? - Muzsikus szakácskönyv, amibe a kor legnagyobb sztárjai küldték be a receptjeiket.