Édesen és sósan, hússal vagy túróval – ez a vacsora mindig sikert arat. Gyorsan elkészül, és nem is drága, minden adott hát hozzá, hogy gyakran kerüljön az asztalra.
Minden édességet pikánssá tesz egy kis narancshéj, pláne, ha arra alapszik a sütemény receptje!
Október utolsó estéjén már itthon is egyre több baráti társaság, szomszédság rendez vidám halloweenpartit ötletes, ijesztő jelmezekkel, rémisztő dekorációkkal. A „szellemes”...
Újabb fejezet a „csodaszerek” történetében? Felkapott divat, vagy megoldás egy sor egészségügyi problémára? Tényleg annyira hasznos, mint amennyire a rajongói állítják...
Bár a brassói aprópecsenye az örök kedvenc, érdemes néha kipróbálni újdonságokat is, hogy változatosabbá tegyük az étkezéseket.
A sütőtökös tejeskávé elsőre ugyan kissé bizarrnak tűnhet, ám, aki kóstolta már, hamar függővé vált. A kávézókban jól megkérik az árát, otthon azonban fillérekből...
Még bőven tart a betakarítási, befőzési időszak, a nyárutó csak úgy ontja magából a zöldségeket, gyümölcsöket. Érdemes minél több egészséges hozzávalót elraktározni a téli...
A legtöbben szeretjük azokat az ételeket elkészíteni, amelyekhez nem kell sok mindent összekenni. Íme, 4 kipróbált recept.
A levesben főtt húsokat második fogásként mártásokkal kínálni idő- és pénztakarékos megoldás a komyhában. Nem utolsó sorban pedig isteni finom!
Természetesen a magyar a legjobb, még ha a csabai és a gyulai kedvelői sosem fognak egyetérteni abban, hogy melyik az igazán jó. De mi a helyzet más népek kolbászaival...