Az egyre hűvösebb estéken jólesik egy meleg leves, amit úgy kortyolgathatunk el, mint egy teát. Tartalmasabb, mint egy a melengető ital, és még a fűszerei is fűthetnek.
Felsorolni is nehéz, hogy ez a különleges növény milyen jó hatással van a szervezetre, ráadásul kertben pompázva is csodás látványt nyújt. Egy rebarbarás sütemény pedig...
Nincs is egyszerűbb, mint a munkahelyen bedobni az otthonról hozott ételt a mikróba, és már falatozhatunk is. A gyors megoldás nem mindig a legjobb!
Ez a kellemes ízű tejtermék a vajkészítés maradéka, és régi, kedvelt konyhai alapanyag. Mostanában viszont mintha kissé megfeledkeztünk volna róla. Pedig érdemes lenne...
Amióta a méz, főként az akácméz ára meredeken emelkedik, különösen jó, ha odafigyelünk, hogy valódi, értékes terméket, és ne hamisítványt vásároljunk. Ez utóbbiból sajnos...
Egyáltalán nem szokatlan, hogy még ősz elejére is marad néhány zöldség a veteményesben, amit be lehet takarítani. Cukkini, padlizsán és néhány szem paprika szinte biztos...
A rum és a csoki, a whisky és a vanília olyan párosítások, amik sosem mennek ki a divatból. Szuper édesség recepteket hoztunk felnőtt partikhoz.
A mogyoró a dió mellett az egyik legklasszikusabb alapanyag, amikor arra gondolunk, hogy valami tartalmas édességet ennénk.
A brazil dió, paradió vagy amazon mandula egy dél-amerikai fa termése, amely rendkívüli élettani hatásokkal bír.
A cukrozott üdítők, mesterséges édesítők világában különösen hasznos, ha rátalálunk egy természetes édes ízre, mint a sütőtök.