Csak egy hőálló tál és egy forró sütő kell ezekhez az egytálételekhez. Egyszerűek, pénztárcakímélők, mégis laktatók és ízletesek.
Habár a hölgyek nem mindig rajonganak az erősen fűszeres ételekért, a férjek is megérdemelnek néha egy kis kényeztetést. Négy receptet mutatunk, amit imádni fognak.
Ha a sajt a hűtőben már a lejárati ideje előtt elszíneződik, kérges lesz, vagy penészedik, egészen biztosan rosszul tároltad. Sokkal tovább friss marad, ha néhány percet...
A horgászcsaliként is kedvelt lisztkukac porrá őrölt élelmiszertermék-összetevőként kerülhet a boltok polcaira.
Ha eddig azon aggódtál, hogy nem láttad, éppen megsült-e már a vacsorád, vagy szénné égett az air fryer-ben a csirke, mostantól nem kell ezzel foglalkoznod.
A szállodaipar elsősorban költséghatékonysági okokból használja szívesen ezt az alapanyagot. Ízével és állagával is gond van, ráadásul veszélyes is lehet.
Vannak, akik sok éve így csinálják, mások viszont csakis a letisztult só-bors kombóra esküsznek: és te raksz a húslevesbe ilyen fűszert? Aranyló, sőt, egészségesebb lesz tőle!
Hagyományos hazai édes fogás, kelt tésztából, bő zsírban, szalagosra sütve. A farsangi időszakban fogy a legtöbb, pedig szívesen ennénk egész évben.
Ha te sem szereted a büdös hagymaszagot a lakásban, akkor mindenképpen próbáld ki ezt a trükköt. Elsőre furcsának tűnhet, de beválik!
A fánk itthon szerves része a farsangi ünnepkörnek. Böjt előtti csemege, ekkor a keresztény hagyományok szerint érdemes minél több fánkot enni a falánk élvezetek megvonása...