Ropogósabb, frissebb ízű, mint a klasszikus változat – ezért is szeretjük annyira az újburgonyát. És persze azért is, mert remekül lehet vele kísérletezni.
Gyógynövényként indult, csak később fedezte fel a gasztronómia ezt a szép formájú gumót. Ánizsra emlékeztető aromájával nem mindennapi, mégis sokoldalú színfolt lehet a...
Végre egy olyan fogyókúra, ahol nem kell megvonnunk magunktól a finomságokat! A menü olyan fogásokból áll, amelyek nemcsak az energiát növelik, de csökkentik a súlyunkat is!
„Bab, lencse, szerencse” – sorolja a mondóka, és amikor hűvösebbre fordul az idő, eszükbe is juthatnak a barátságos téli estéket idéző bab- és lencseételek.
A krumpli 200 év alatt minden nemzet konyhájában sztár lett.
Friss gyümölcsből már gyérül a választék. Az aszalt gyümölcsök segítenek, amikor ránk tör az édesség iránti vágy, ráadásul egészségesek is.
Könnyed krémek és fenséges habok – nemcsak az ízük fantasztikus, hanem kevés is elég belőlük ahhoz, hogy jóllakottnak érezzük magunkat!
A kókusz fehérsége nekünk a telet idézi. Édességekhez használjuk, pedig sós ételeket is ízesíthetünk vele.
A rétegzett krémeknek a látogatóba érkező gyerekek éppen úgy örülni fognak, mint a szüleik. Egy finom desszerttel ugyanis mindenki szívesen visszakalandozik az időben.
Van, amelyiket csak tétován nézegeti a boltban, mert fogalma sincs, milyen ételhez ajánlott, és még mire használhatná? Vagy a külföldi nyaralás alatt kísérletezne a helyi...

