Az ünnepek alatt megszoktuk a laktató ételeket, de sokat bajlódni már nem szeretnénk velük.
Szilveszterkor nem üljük körbe az asztalt: táncolással köszöntjük az új évet! De azért enni is kell, nem is mindegy, hogy mit!
Szentestén szinte mindenkinél szerepel hal a menüben. Aki szeretne egy kicsit változtatni a hagyományos halas ételeken, olvassa át receptjeinket.
Karácsonykor szeretünk látványos ételeket készíteni. Ilyenkor a szépség legalább annyira fontos, mint a finomság. A desszertek esetében különösen.
Vannak állandó kedvencek az ünnepi sütemények között, de néha jó új ötletekkel is meglepni a vendégeket.
Kellemes időszak előtt állunk. Mikulástól kezdve tele lesz az életünk édességgel. Használjuk ki minél jobban!
Aki nem eszik húst, a rántott sajttal „vigasztalódhat”, és könnyen rájöhet, hogy nem is járt rosszul!
A babból nem csak babfőzeléket készíthetünk.
Ha jól kombináljuk a hozzávalókat, remek rakott ételeket hozhatunk össze a régi-új főzőedényben, a római tálban.
A birsalma sütve-főzve egészséges és finom, és nemcsak birsalmasajt készíthető belőle.