A magyarok nagy kedvence a gulyásleves, amely 2017 óta hungarikum is, nemcsak finom, tápláló, de rendkívül egészséges is! És legyen szó a hagyományos gulyáslevesről, a...
Az olasz konyha sokkal több annál, mint hogy csak a pizza és a tészták jussanak eszünkbe róla. Persze, hangsúlyosak ezek is, de néha érdemes mással is kísérletezni.
Ha unja a sima, magyaros fasírtot, de a húsgombócoknak amúgy nagy rajongója, akkor hét receptet is mutatunk, amivel biztosan nem lesz unalmas egyetlen vacsora sem.
A régebbi ízlés szerinti konyhákban szigorú szabályok uralkodtak: egy ételnek csak egyféle íze lehetett, keveredésük nem fért bele a háziasszonyok receptfüzeteibe. Az utóbbi...
A gomba olyan univerzális alapanyag a konyhában, amit akár hús helyett még a férfiak is szívesen megesznek. Nyáron sem kell lemondani róla, vannak kifejezetten nyári fajták.
A lestyán nemcsak ízesít, de gyógyít is. Régi kincs a konyhában, a kertben és a házipatikában, amit érdemes újra felfedezni.
A töltött paprika hidegen és melegen is mennyei kaja, főleg nyáron, amikor végre friss paprikából készülhet. Négy új receptet mutatunk a műfaj szerelmeseinek.
Nincs is frissítőbb nyári csemege, mint egy szelet hideg, mézédes dinnye. Legyen görög- vagy sárgadinnye, ha jól választasz, a gyümölcs valódi ízélményt nyújt, ha viszont...
A kánikulában csak keveseknek esik jól a meleg étel, de levesre attól még ilyenkor is vagyunk. Ezzel a 4 alaprecepttel majdnem az egész hétre kínálunk megoldást a levesek...
Minden nemzetnek megvannak a maga kulináris kincsei. Némelyik első pillantásra csábító, mások megkóstolásához egy kis bátorság kell. És pontosan ilyen ételeket találhatunk a...