Kellemes időszak előtt állunk. Mikulástól kezdve tele lesz az életünk édességgel. Használjuk ki minél jobban!
Aki nem eszik húst, a rántott sajttal „vigasztalódhat”, és könnyen rájöhet, hogy nem is járt rosszul!
A babból nem csak babfőzeléket készíthetünk.
Ha jól kombináljuk a hozzávalókat, remek rakott ételeket hozhatunk össze a régi-új főzőedényben, a római tálban.
A birsalma sütve-főzve egészséges és finom, és nemcsak birsalmasajt készíthető belőle.
Halloweenkor egy-egy fekete étellel jól meglephetjük az asztal körül ülőket.
Hogy miért szeretjük annyira a gombócokat? Talán a gömb tökéletessége jár az eszünkben. Tény, hogy minden országnak van gombócspecialitása.
Az ősz egyik slágerzöldsége, amely gyönyörű, napsárga színével idézi vissza a nyarat. Pucolni nem könnyű, de megsütni igen!
A születésnapokat szinte minden családban finom ebéddel ünneplik. Mi pedig egy meglepetés születésnapi ebéddel adunk ötleteket ehhez.
Könnyű elkészíteni, látványos, ízletes vendégváró és még egzotikumot is csempészhetünk bele. Íme a jellegzetes spanyol fogás, a Paella!