Riportok

Köszönjük, hogy vagytok!

Hetek óta mást sem hallunk, mint hogy egyelőre csak úgy fékezhetjük meg a koronavírus terjedését, ha otthon maradunk! No de mit éreznek azok, akik ezt most nem tehetik meg?
baji anikó COVID-19 COVID-gyanús betegek járvány karantén koronavírus koronavírus-fertőzés önvallomások sürgősségi nővér vészhelyzet vírus

Baji Anikó sürgősségi nővér
„Valahogy mindig a délután a necces. Elkezdtek jönni a COVID-gyanús betegek (koronavírus-fertőzés gyanús tüneteit viselő emberek). Megszűnt hátul a harmonikus nyugalom. Én is kivettem a részem a munkából, és villanás alatt a COVID-megfigyelőben találtam magam. Volt olyan beteg, aki annyira nehezen vette a levegőt, hogy két méter után le kellett pihennie. Saját bevallása szerint soha nem volt ennyire vacakul. Vizet kért, amit hosszú percekig szorongatott, és csak kortyonként ivott. A vízivás is megterhelte. Lázas volt, köhögött és fáradt volt. Biztattam szegényt. Mondtam neki, hogy jó kórházba került, és itt majd erőre fog ismét kapni. A hátamról és az arcomról ömlött a víz, de nem volt képem sajnálni magam.”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Akciós előfizetések ajánlatunk

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete