Sztárok

„Én tanítottam meg a férjemet nevetni!”

A Kossuth-díjas Básti Julinak december elején kerül a mozikba Seveled című új filmje,melyben egy édesanyát alakít. Három fia mellett jól ismeri az anyaszerepet, és bármikor kész szélsőségesen átalakulni.
básti juli básti lajos centrál színház kossuth-díj orosz dénes rendező páhy anna puskás tamás seveled című film zolnay zsuzsa

Az, hogy színésznő lesz belőle, számára sosem volt kérdés, a színházban élt kicsi kora óta, ez volt természetes közege a színészházaspár, Básti Lajos és Zolnay Zsuzsa gyerekeként. Magába szívta nemcsak a színház illatát, de magát a szakmát is. „Ahogy a jó gazda is tudja, milyen föld kell a szőlőnek, hogyan kell táplálni, metszeni, szüretelni, én a színházról tanultam meg mindent, mert kisgyerek koromtól ott totyogtam. Az lett volna a furcsa, ha nem ezt választom. Más kérdés, hogy míg én el sem tudtam képzelni mást, az öcsém, Mihály hallani sem akart róla. Azóta sem jár színházba, még engem sem néz meg. Annyira megviselte apánk halála, hogy hátat fordított ennek a világnak, és ingatlanosként keresi a kenyerét. Nős, van két lánya, és rendes civil életet él” – mondja Básti Juli.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete