Sztárok

Gáspár Evelin: Nem látom magam hófehér menyasszonyi ruhában és anyukaként sem

Az idősebbik Gáspár lány tartós párkapcsolatban él egy ideje, de a házasság gondolata még nem foglalkoztatja.

Tavaly június óta alkot egy párt Gáspár Evelin és kedvese, Attila. Bár szerelmük már kiállta az idő próbáját, mégsem gondolnak egyelőre az esküvőre. Evelin legalábbis biztosan nem.

Komolyra fordult a dolog: összehozta párja családját a sajátjával Gáspár Evelin

A gyerekvállalással még várnak

A pár tavaly júniusban ismerkedett meg, kapcsolatuk egyelőre nem lépett újabb szintre. Ennek megvan az oka. „Nem volt eljegyzésünk, és az esküvőben sem vagyok biztos, mert apámat ismerve az nem rólam, rólunk szólna, hanem annak kellene történnie, amit Győző akar. Nem az én nagy napom lenne. Attilával közös élményekre, uta­zásokra vágyunk.

Nem látom magam hófehér menyasszonyi ruhában, és a jelenlegi nehéz viszonyok között anyukaként sem.

Az idős emberek mindig azt mondják, hogy régen is voltak viharos időszakok, mégis születtek gyerekek. Én felelősséggel akarok gyereket vállalni. Csak akkor hozom meg a döntést, ha úgy érzem, tisztességes, kulturált körülmények között nőne fel, nem egy szétesett világban.”

A bécsi kiruccanás

Evelin párja sokat dolgozik, nehéz kivennie hosszabb szabadságot. „Most nyáron nem mentünk külföldre, csak a Balatonra. Illetve volt egy előre nem tervezett utunk Bécsbe. Attila még nem járt az osztrák fővárosban, és egyik reggel úgy ébredtünk fel, hogy menjünk ki egy napra autóval. Jól sikerült, csak sűrű volt a program.”

Kiemelt kép: Saját

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete