Lélek Sztárok

Misztikus napot választott: fontos dátumra esett Marsi Anikó álomesküvője

Titokban szervezte meg az esküvőjét Marsi Anikó: Gáborral a szabad ég alatt, Balatonfűzfőn, gyönyörű panorámával a háttérben fogadott örök hűséget.

A Tények műsorvezetője és férje már az esküvőt megelőző hónapokban eldöntötte, mikor szeretnék hivatalosan is egybekötni az életüket. Már csak azért kellett fohászkodniuk, hogy az időjárás kegyes legyen hozzájuk, ami – szerencsére – megadatott nekik – írta meg a Blikk.

– A férjemnek a kilences a szerencseszáma, és már júniusban kitaláltuk, hogy ha minden rendben megy, kilencedik hó kilencedikén házasodunk össze. Ám nem sokkal később megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére – mesélte a híradós a Blikknek.

A szerelmesek tavasszal szerettek bele Balatonfűzfőbe, amikor elindították közös, házfelújításokkal foglalkozó vállalkozásukat. Innentől nem is volt kérdés, hogy a lélegzetelállító balatoni panorámával a háttérben szeretnék kimondani az igent.

– Az anyakönyvvezető ajánlott nekünk egy helyet, ami néhány saroknyira van tőlünk: ez egy zsákutca, aminek a végéről meseszép kilátás nyílik a balatoni tájra. Az utca végén, az egyik telken, megláttunk egy fehér korlátot, és mindketten éreztük Gáborral, ez lesz a tökéletes esküvői helyszín. Megkerestük a tulajdonost, és szerencsére Vilmos bácsi megengedte, hogy ott fogadjunk egymásnak örök hűséget – folytatta Anikó a lapnak.

– Sokan aggódtak az időjárás miatt, de mi végig éreztük, hogy jó időnk lesz. Igazunk lett, gyönyörű időben, a szabad ég alatt mondhattuk ki az igent.

Kiemelt kép: Best Magazin / Central Médiacsoport

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete