Címlapsztori Lélek Sztárok

15 évvel idősebb férfit szeret Muri Enikő: „Készen állok az anyaságra”

A szerelmespár úgy érzi, kemény ellenfeleket kaptak. De bennünk is él a versenyszellem. Enikő a szívet, Szabi az észt képviseli. Vajon elég-e ez a győzelemhez?

Nyitott embereknek tartják magukat, ezért vágtak bele a Nyerő Párosba. „Elképesztően izgalmas kaland áll előttünk. Önazonosak vagyunk, félnivalónk nincs, hogy esetleg rossz színben tűnünk majd fel a tévénézők előtt. Én a szívet, Szabi az észt képviseli ebben a játékban. Elsőre az összes szereplő szimpatikus, de tudom, hogy Megyeri Csilla és Zsolti nagyon erős páros. Egy korábbi műsorban már versenyeztem ellenük, és láttam, hogy elszántak, tűzön-vízen keresztülviszik az akaratukat, igazi harcosok. Azt hiszem, egy idő után mi sem zárhatjuk ki a taktikázást, de odáig nem megyünk majd el, hogy érzelgős sztorikat gyártsunk magunkról, csak hogy érdekesebbek legyünk, és tovább maradjunk versenyben” – ígéri Enikő.

A szerelmük szabadságra megy

Szabi és Enikő kapcsolata három évvel ezelőtt kezdődött, de csak az RTL Klubon látható műsornak köszönhetően vált nyilvánossá.

„Eddig sem tagadtuk le a szerelmünket, gyakran jártunk együtt bevásárolni, láthattak minket az emberek kézen fogva – mondja a Sugarloaf zenekar énekesnője. – Legfeljebb a sajtóban nem nyilatkoztunk a közös életünkről. Azért álltunk most ki, mert jelenleg nagyon erősnek, biztonságosnak érezzük a kapcsolatunkat. Nem párterápiás céllal veszünk részt a műsorban, kettőnk közé nem tud éket verni ez a verseny.”

A párnak egyébként van egy különös koncepciója arra vonatkozóan, hogy a magánéletüket és a szakmai karrierjüket nem keverik össze, hanem ketté­választják. „Amikor a turnébuszban ülünk, vagy a színpadon játszunk, nem egy párként tekintünk egymásra, hanem zenészként. Lehet, hogy mások számára ez furcsa, de nekünk bevált. Viccesen azt szoktam mondani, amíg koncertezünk, a szerelmünk szabadságra megy.”

Nem zavarja őket a 15 év korkülönbség

A 47 éves Tóth Szabinak az első házasságából van egy kamasz fia. „A 14 éves Olivér az édesanyjával lakik, de Szabi sok időt tölt a gyerekével, nemcsak vasárnapi apukaként van jelen az életében. Látom, hogy milyen jó és gondoskodó édesapa, és számomra ez is nagyon vonzó tulajdonsága. A páromnak egyébként csupa jó tulajdonságai vannak, nem tudnék egyet sem kiemelni…” – teszi hozzá nevetve. Enikő Nyíregyházán élő szülei is elfogadták lányuk 15 évvel idősebb választottját.

„Nem rugózunk azon, hogy mekkora a köztünk lévő korkülönbség. Nagyon jól megvagyunk együtt, a szüleim pedig örülnek, hogy biztonságban érzem magam és boldog vagyok Szabi mellett. 19 éves koromban elköltöztem otthonról, azóta a saját utamat járom, a döntéseim szerint élek.”

Enikő két-három hetente találkozik a családjával. „Általában én utazom Nyíregyházára, néha a szü­leim is meglátogatnak Budapesten. Jó a kapcsolatunk, megbeszélem velük a dolgaimat. Mielőtt belevágtunk a Nyerő Párosba, említettem nekik, hogy van egy ilyen lehetőség. Mindig meghallgatnak, de nem szoktak beleszólni az életembe. Drukkolnak, hogy minden álmom valóra váljon.”

Az érzelmeiről sosem hazudik

A 32 éves énekesnő a Story Magazinban arról beszélt, hogy szívesen férjhez menne, és gyereket is szülne. „Kicsit elhamarkodottan nyilatkoztam a témáról, de nincs mit tenni, kifutott a számon. Érzékeny nő vagyok, és az érzelmeimről sem akarok hazudozni. Szerintem egy harminc feletti nő készen áll már az anyaságra. Boldog vagyok, hogy megtaláltam azt a férfit, akivel le akarom élni az életemet. Tudom, hogy Szabi tökéletes férj és apa lenne mellettem. Akkor meg miért kellene titkolnom, ha azt szeretném, hogy a kapcsolatunk szintet lépjen?”

Kiemelt kép: RTL Klub

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete