Lélek Sztárok

A csillagokba volt írva Audrey Hepburn tragédiája: kölcsönös hűtlenség miatt vesztek oda a babái

Születési horoszkópja – 1929. május 4. – rendkívüli életet ígért. Arra rendeltetett, hogy szórakoztasson, és hírnevét felhasználva jótékonykodjon. Ám hiába választották a világ legszebb nőjének, és játszott a filmjeiben boldog szerelmeseket, az élete csak a moziban volt tökéletes.

Apjának akart bizonyítani

Az ezotéria szerint szüleinket magunk választjuk, mert az ő gén­jeikkel szeretnénk rendelkezni. Erre van szükségünk sorsfeladatunk teljesítéséhez. Megeshet, hogy a szülők csak az utód fogantatásáig élnek együtt. Ilyenkor a születni készülő gyermek teremt kapcsolatot a szülők között, akiknek az új élet létrehozásán kívül más dolguk nincs egymással. Audrey Hepburn azért választott olyan apát, aki később elhagyja a családját, mert ez óriási hajtóerőt adott neki a bizonyításra. Azért ért el világra szóló karriert, hogy megmutassa: érdemes volt neki életet adni. És bár a sike­rei csúcsán felkereste a férfit, és rendezték a kapcsolatukat, mégis úgy érezte, az apja a lelke mélyén soha nem fogadta el őt. (A pénzt viszont, amit filmsztár lánya élete végéig folyósított neki, nem utasította el.) A képletekből az látszik, hogy egy következő életben ismét találkozni fognak, valószínűleg hasonló felállásban. A sors újra lehetőséget kínál, hogy az apa büszke lehessen a lányára. Ha ez sikerül, akkor lezárhatják a kapcsolatukat.

Erős anyai kötelékek

Audrey Hepburn születési horoszkópjában a hold – az anya és az anyaság jelölője – a szuper érzékeny Halak jegyében foglal helyet. Ebből arra következtethetünk, hogy a színésznőt erős szálak fűzték az édesanyjához, de ilyen eltéphetetlen kötelékkel kapcsolódott a gyerekeihez is. Azt nyilatkozta, hogy az életében a család a legfontosabb, és amikor Sean fia hétéves volt, úgy döntött, hogy a jövőben csak a főállású anya szerepét kívánja eljátszani. Teljes figyelmét a gyerekére fordította, alig vállalt filmszerepet. Audrey számára az édesanyja követendő példa is volt, aki minden, számára fontos dolgot feláldozott azért, hogy a lányát el tudja tartani, és a művészi pálya felé irányítsa.

Édesanyja bárónő volt

Mérgező viszonyok

Audrey születési horoszkópjában a szerelmet jelölő Vénusz és a Mars nehéz fényszögekkel kapcsolódnak egymáshoz. Ebből már lehetett következtetni arra, hogy szerencsétlen lesz a szerelemben. A Mars – a férfi jelölője – a horoszkópház csúcsán áll. Ez arra utal, hogy különösen valószínű a sikertelen szerelem azokkal a férfiakkal, akik a kollégái voltak. Leghíresebb filmje, a Római vakáció forgatásán Gregory Peckkel szerelmesedtek egymásba, de a férfi nem akarta felbontani a házasságát.

Gregory Peck, az első szerelem

A színésznő születési képletében a házasság életterületét Neptunusz uralja, ami a becsapást jelenti. Vagyis olyanoknak mondhatja ki a boldogító igent, akikkel egy idő után mérgezővé válik a kapcsolata. Így történt első férjével, Mel Ferrerrel is. Boldogtalanságát szeretőkkel enyhítette.

Mel Ferrer, az első férj

Aztán megismerte második férjét, az olasz pszichiátert, Andrea Dottit, kisebbik fia, Luca apját. Ekkor búcsút intett Hollywoodnak, és Rómába költözött.

Második férje, Andrea Dotti olasz pszichiáter

Amikor visszatért a film világába, Ben Gazzara amerikai színészbe lett szerelmes, ám a forgatás befejeztével a kapcsolat is véget ért. Amikor kiderült, hogy Dotti is megcsalja, Audrey elvált tőle.

Ötvenévesen a sors összehozta Robert Wolders holland televíziós színésszel, akivel haláláig együtt élt.

Utolsó párja, Robert Wolders

A hűtlenségek következménye

Audrey többször elvetélt. Első házasságában négyszer, majd volt egy halva szülése is. Második házasságában is volt egy vetélése. Erről az ezotéria azt mondja, hogy valószínűleg ugyanaz a lélek próbált leszületni, de azért „fordult vissza”, mert nem állt össze minden ahhoz, hogy a Földön teljesíteni tudja a küldetést, amiért a világra jönne. Valószínűleg a sorozatos, kölcsönös hűtlenségek lehettek ennek az okai. Amikor végül megszületett Audrey két fia, akkor éppen béke és nyugalom honolt közte és a férjei között.

Horoszkópjából egyértelműen látszik, hogy azért is kellett híressé válnia, hogy igazi küldetését, a jótékonykodást gyakorolni tudja. Születési képletében a pénzt jelentő életterületen három égitest tartózkodott, amiből arra lehet következtetni, hogy nemcsak ő élt jól és bánt jól a pénzzel, hanem sikeres volt abban is, hogy az elesetteknek gyűjtsön. A hold helyzete utal arra, hogy az életében a gyerekek voltak a legfontosabbak. Nemcsak a sajátjai, hanem a harmadik világban, nyomorúságos körülmények között élők is. 1988-ban az ENSZ Gyermeksegélyező Alapjának lett a jószolgálati nagykövete.

Mi volt a betegsége oka?

63 évesen, 1993-ban halt meg vastagbélrákban. Az ezotéria erről a betegségről azt tartja, hogy bármennyire sikeres volt színésznőként és jószolgálati nagykövetként, mégsem tudta feldolgozni, hogy partnerei rendre hűtlenek voltak hozzá. Az ő kitekintése a kapcsolatokból csak reakció volt ezekre a történésekre. Felmerül a kérdés, hogy ha az utolsó párkapcsolata tökéletes volt, akkor vajon ez nem tudta feledtetni vele a csalódásokat? A válasz: nem. Mert ugyan voltak ennek az érzékeny, törékeny nőnek boldog időszakai is, de a fájdalmat, a csalódásokat soha nem tudta kiheverni.

Szöveg: Izing Klára

Fotó: Gettyimages

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete