Lélek Sztárok

Mindenét eladta, albérletben él Fodor Zsóka – nyomós oka van rá

A színésznő a kocsijától is megvált, így már csak tömegközlekedéssel vagy telekocsival tud utazni Pécs és Budapest között.

Fodor Zsóka az év nagy részét Pécsett tölti, és csak havonta pár napot Budapesten.

„Mindkét városban bérelt lakásban élek. Ez számomra praktikus. Az autómat is eladtam, így nincs fenntartási költség. Az intercityvel olcsón felutazom, amikor a fővárosban játszom. A vonat számomra kényelmes. Amíg felérek Budapestre, hasznosan töltöm az időt, színes magazinokat olvasok, vagy szerepet tanulok.”

A napi tévésorozaton kívül négy színdarabban látható. Az Örömlányok végnapjai a Belvárosi Színházban és a Fergeteges komédia, avagy Anyák és lányok című vígjáték a Pécsi Harmadik Színházban óriási siker.

„A munka tart engem életben. Boldog vagyok, amikor bemegyek a színpadra, és felrobban a nézőtér” – mondja nevetve a 81 éves művésznő. Állítása szerint sokat köszönhet a jó genetikának, de oda is figyel magára. „Édesanyám százéves koráig élt. Én is megelégszem majd annyival! 173 cm magas vagyok és 80 kiló. Évek óta tartom a súlyomat. A vacsorát gyakran kihagyom, két étkezéssel elvagyok egész nap. Sokat sétálok, gyalogolok a városban. De ebéd után mindig lefekszem egy kis sziesztára, így tudok még este tíz órakor is színpadon lenni.”

Fotó: Birton Szabolcs

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete