Sztárok

Újra itt a 90-es évek: playback nélkül térnek vissza a legnagyobb retrósztárok

Különleges koncertre készül Miss Bee a Bestiákból, az FLM Hoffer Danij, Ricky a Picasso Branch színeiben és a Happy Gang trackjeinek szerzője, Vitamin.

Őrületes oldschool hullámban létezünk manapság, nem csoda, hogy a kilencvenes évek egykori sztárjai is nosztalgiázni szeretnének. Így jött az ötlet, hogy új életet leheljenek minden idők egyik legszínpompásabb, legvagányabb korszakába. A múltidéző show pedig nemsokára útnak indul az országban!

A csapat tagjai egytől-egyig olyan jól ismert zenészek, akik a kilencvenes években nagyot mentek: Miss Bee a Bestiákból, az FLM Hoffer Danija, Ricky a Picasso Branch színeiben, valamint mindenki kedvenc Happy Gang trackjeinek szerzője, Vitamin sem maradhat ki a buliból. A cél egyértelmű: újranyitni a kilencvenes évek univerzumát. A legszínesebb kor, vagyis az ezredforduló előtti éra, ahogy a show neve is mutatja, teljes mértékben élőzenés verzióban tér vissza, szuper táncosokkal kiegészülve. A flashback így nem digitális remixek, hanem valódi dalok, duettek és szólók által üt be: az említett sztárok egykori legnagyobb slágerei elevenednek meg, de a kor további hazai és külföldi favoritjai is dobogós helyet kapnak a setlisten. Elő a Turbo rágóval meg a tetrisszel, csillogjanak a körmök, zizegjenek a nadrágok! A nosztalgia elindult!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete