Lélek Sztárok

Felszámolja a rossz emlékeket Leblanc Győző: elköltözött abból a házból, ahol rátalált elhunyt feleségére

Imádott felesége, Tóth Éva fájdalmas elvesztése után muszáj új életet kezdenie. Fiai, Győző és Gergely tartják benne a lelket, de a hálószobába, ahol a kedvese elhunyt, a mai napig nem képes bemenni.

Másfél éve, hogy a híres bonviván elveszítette a feleségét, Tóth Évát. A közös otthonukat – ahol az énekesnő váratlanul elhunyt – Leblanc Győző nemrégiben eladta, s visszaköltözött a szülői házba, ahol annak idején a gyerekkorát töltötte.

„Felújítattam a házat, de nem szeretek egyedül élni. A fiaim mindig meglátogatnak, nagyon rendesek, mindenben segítenek, de jó volna egy társ” – mondta az operett műfaj 76 éves sztárja.

Az énekes tavaly így mesélt a Meglepetésnek felesége elvesztéséről:

2022 augusztus 9-én egy pillanat alatt megváltozott ez az önfeledt boldogság. „El sem hiszem, hogy ez megtörténhetett. Évi a halála előtti napon, éjjel 11 órakor még kedélyesen beszélgetett telefonon, reggel 9 órakor pedig arra mentem be a hálószobájába, hogy kihűlt a teste. A boncmestert később megkérdeztem, hogyan fordulhatott ez elő, csinálhattunk volna-e valamit másként, hogy életben maradjon, de azt mondta, hogy Évike álmában agyvérzést kapott, nem volt fájdalma, néhány másodperc alatt aludt el örökre. Ezt alátámasztja az is, hogy amikor az ominózus reggelen bementem hozzá a szobába, mosollyal az arcán, békésen feküdt. Lehet, hogy morbid ilyet mondani, de a halálában ugyanolyan szép volt, mint éltében” – mondta akkor elcsukló hangon az özvegy.

Fotó: Archív

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete