Lélek Sztárok

Bájos becenévvel illette lányát Gregor József: Bernadett a mai napig igaznak tartja magára

Anya és lánya között szoros volt a kapcsolat. A színésznő szerint édesapja büszke lenne rá.

A színpadon ad magából Gregor Bernadett, magánemberként viszont szeret elvonulni. „Tíz éve vettem egy kis házat a Somogy vármegyei Bálványoson. Amikor 50 éves lettem, a barátaim születésnapi bulit szerettek volna szervezni nekem, de nem vágytam rá, hanem azt kértem tőlük, hadd töltsem ezt a napot egyedül a kutyáimmal Bálványoson. Szeretek visszavonulni a természetbe, mert megnyugtat és lelkileg feltölt. Jelenleg egy házfelújítást próbálok levezényelni, amit nem könnyű végrehajtani innen, a fővárosból, de ezt is, mint minden más nehézséget az életemben, megoldom. Nem szeretek szívességet kérni senkitől, az élet megtanított arra, hogy egyedül is boldoguljak.”

A színésznő nagyobbik fia, a hangmérnök végzettségű Bence már 29 éves, és külön lakik az édesanyjától. A kisebbik fiú, a 18 éves Álmos jövőre érettségizik.

„Szerintem Álmos örül annak, hogy sokat utazom vidékre fellépni, mert így legalább a suli után egyedül lehet otthon. Ő jelenleg annyira nem igényli a társaságomat. Számára nem vagyok olyan szórakoztató, mint a TikTok vagy a vele egykorú barátai. De ez nem is baj, mert a nagyfiamnál is már megéltem ezt a helyzetet, és most, hogy már ő is idősebb, újra kíváncsi arra, amit csinálok. A múltkor eljött a barátnőjével az egyik előadásomra, és tetszett neki. Hálás vagyok az életemért, és azt hiszem, ha még élne az édesapám, ő is büszke lenne rám. Macskának hívott, mert azt mondta, olyan vagyok, mint egy macska, aki átugorja a kerítést, és elszökik, ha valami nem tetszik neki. A sarokba szorítást és a szorongató helyzeteket azóta sem bírom. Én szeretem irányítani a sorsomat.”

Boldog gyerekkor

„Gyerekkoromban a szegedi lakótelepen laktunk. Apám már híres volt, mégis puritán életet éltünk. Először egy szürke Trabantunk, később egy sárga Wartburgunk lett. A panellakásunkat kifejezetten szerettem, mert a távfűtésnek és a padlószőnyegnek köszönhetően mindig jó meleg volt nálunk, az otthonosság érzését keltette bennem. Kislányként az apró dolgoknak is tudtam örülni, és felnőttként sem élek nagyvilági életet. Megtanultam beosztóan kezelni a pénzt, nincs semmilyen luxusom. Egy kicsi budai lakásban lakom a gimnazista fiammal és az állataimmal” – árulja el.

Fotó: archív