Uncategorized

A Tchibo új meglepetése a mindennapi EXTRA! (x)

Úgy érzed kész, ennyi, ma már nem bírod tovább? Hogy összecsapnak a hullámok a fejed fölött? Nem tudod elképzelni, mi lesz a következő pillanatban, de abban biztos vagy, hogy sok jóra nem számíthatsz? És még csak reggel 8? Azért ez egy kicsit erős szitu, nem? De, igen! És pont az ilyen extra kihívásokra találták ki a Tchibo Family család új tagját, az extra erős ízű, sötét pörkölésű Extra Strong kávét!

Munka, iskola, különórák, háztartás, férj-idő, én-idő és még sorolhatnánk, mi mindent kell nap mint nap “leküzdenie” egy átlagos hétköznap egy anyának, nőnek.
A kihívások amellett, hogy edzetté és multifunkcionálissá tesznek minket, el is fárasztanak. Ezekben a helyzetekben valami plusz segítség és extra motiváció mentheti csak meg a napot. Habár a kávézás manapság legalább annyira élvezeti cselekedet, mint a megszokott napi rutin része, a kávészünet fontos a feltöltődéshez. Különösen egy olyan erős ízű kávéval, mint az új Tchibo Family Extra Strong sötét pörkölésű kávé, amely hatékony megoldást nyújt a fentiekre egy kis extra lendülettel megfűszerezve.

Magyarország egyik legkedveltebb kávéja, a Tchibo Family finom íze ezúttal új köntösben, intenzívebb variánssal kényeztet és pörget fel. A Tchibo Family Extra Strong-hoz a szakértők a gondosan kiválogatott kávészemeket nagy odafigyeléssel, sötétebb színűre pörkölik, hogy minden csészében erős, karakteres íz köszönjön vissza. Az új íz azoknak is megadja a plusz energiát és kényeztetést, akik tejjel vagy tejhabbal szeretik a kávéjukat.Jöhet tavaszi fáradtság vagy más külső tényező és kihívás, a megfelelő kávéval és 5 perc extra feltöltődéssel újult erővel láthatunk neki a feladatoknak.

 

Mondj igent a kihívásokra ezzel az extra erős ízű kávéval!