Divat Uncategorized

Stílus és praktikum – ezt kínálják az új Sedna kapcsolók (x)

Nincs szükség kompromisszumra a részletekben sem, ha otthonunk egységes stílusának kialakításáról van szó: a modern színek és textúrák széles választékát kínáló Sedna Design és Sedna Elements termékcsalád lehetővé teszi, hogy a villanykapcsolók és konnektorok is harmonikusan illeszkedjenek a megálmodott összképbe. A Schneider Electric új termékei nem csak stílusosak, de számos gyakorlati előnnyel is járnak.

Az ördög a részletekben rejlik – szokták mondogatni és ha belegondolunk, ez pontosan így van egy otthon esetében is, hiszen az elsőre szembetűnő dolgok, mint a falak színe, a burkolatok vagy a bútorok mellett a kiegészítők azok, amelyek egységes stílust adhatnak egy háznak, vagy lakásnak, de akár meg is bonthatják ezt az egységet, ha nem megfelelően válogatják össze őket.

Egyedi stílus

A saját, egyedi stílus kialakítását támogatják a Schneider Electric Sedna Design és Elements termékcsaládjai. A fát, üveget, fémet és követ imitáló új villanykapcsolók esetében az összes betét- és keret kombinálható egymással, így csak az alkotó fantázia szabhat határt annak, hogy milyen hangulatot ad valaki egy-egy helyiségnek, hiszen még ezek a kiegészíthetők is tükrözhetik az elképzelt dizájnt.


Élethű utánzatok, magas minőség

A megújult Sedna kapcsolók esetében nem csak a dizájn különleges, de a minőség jegyében élethűek az utánzatok, ami a látvány mellett abban is megnyilvánul, hogy tapintásra a felületük hasonló az eredeti alapanyaghoz. A Sedna termékek több színben kaphatók, az egyedi ízlés szerinti összeállítást pedig tovább segíti, hogy a keretek is különböző színekben szerezhetők be.
Az új Sedna termékcsalád számos gyakorlati előnnyel is jár. Így például akár dupla konnektorok is vásárolhatók, ami ideális megoldást jelent olyan helyekre, ahol több aljzatra van szükség, de nincs mód a falba új doboz bevésésére. A Sedna termékcsalád széles kínálattal rendelkezik multimédiás csatlakozókból is: RJ45 aljzatok informatikai-hálózati kábelekhez; HDMI aljzatok HDTV-hez és AV eszközökhöz; USB aljzatok a telefonok és egyéb készülékek közvetlen töltéséhez.


Villanyszerelők bevonásával

Az új Sedna termékeket még a villanyszerelők is kedvelni fogják, az ő visszajelzéseik alapján fejlesztett termékcsalád ugyanis gyorsabb és pontosabb szerelést tesz lehetővé: például az univerzális keretek függőlegesen vagy vízszintesen is beszerelhetők és ötösig sorolhatók, illetve a keretek IP20-as és IP44-es védettséggel rendelkeznek, így védettek a nedvességgel szemben.

Nem csak jól néz ki, de okos is

Az új Sedna termékcsalád kompatibilis a Schneider Electric Wiser okosotthon-rendszerével, amelynek kiépítése egyszerű, nem igényel speciális előképzettséget és akár egy meglévő villanykapcsoló helyére beépítve is megvalósítható. Az intelligens otthonvezérlést kínáló rendszer segítségével például okostelefonról, egy applikáció segítségével kezelhető a világítás és a redőnyök, a komfortérzetet és a biztonságot pedig tovább növelik a vízszivárgást, a hőmérsékletet, páratartalmat és a mozgást érzékelő szenzorok.

Az új Sedna termékcsalád tagjai már kaphatók a hazai villamossági szaküzletekben. A termékekről bővebb információ található a Schneider Electric weboldalán.

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete