Riport

„A vadkovász boldogabbá teszi az embereket”

Feladta a sikeres vállalkozói életet,és a vadkovászt választotta Ormós Gabriella, aki a legfontosabb küldetésének tartja, hogy minél több embert megtanítson finom és egészséges kenyeret sütni.
céklás-mákos kenyér egészséges kenyér egészségügyi panaszok élesztő kézműves pékség kommunikációs szakma kovász ormós gabriella pékiskola szurovecz kitti vadkovászos bejgli vadkovászos kenyér

Amint belépek Ormós Gabriella konyhájába, eszembe jut, milyen kár, hogy az illatokat nem lehet kinyomtatni! Ezen a reggelen céklás-mákos kenyér sült, és olyan finom, hogy fotós kollégámmal, Lacival képtelenek vagyunk abbahagyni az evést. „Ismerős dolog – nevet Gabi. – Mióta elkezdtem vadkovászos kenyérrel foglalkozni, 12 kiló szaladt fel rám, de boldogabb vagyok, mint valaha.” Gabi sok évig dolgozott a kommunikációs szakmában, társtulajdonos egy sikeres vállalkozásban. A cégvezetés az életében háttérbe szorította a női szerepet, ráadásul egészségügyi panaszai is megjelentek.

Folytatás a Meglepetés magazinban!