Címlapsztori

Bánsági Ildikó: „Boldog vagyok, hogy Gergő megtalálta a helyét”

Bánsági Ildikó fia, Gáspár Gergő annak idején rendkívül problémás kamasz volt. Édesanyja éjszakákon át fohászkodott azért, hogy egy nap sikeres, boldog felnőtt váljék belőle. Az élet pedig igazolta, hogy nem hiába!
amorf ördögök bánsági ildikó dobos erik sumo band gáspár gergő kossuth-díjas színésznő péterfy bori zenekar szurovecz kitti tinédzserkori nehézségek x-faktor

A Kossuth-díjas színésznő kis szatyorral érkezik, és elárulja, a csomag különleges kincset rejt: Gáspár Gergő kedvenc sültpaprikáját, és hozzá friss fokhagymát. Ugyan a fia már jó ideje kirepült a pomázi házból, az édesanyja gondoskodása egy életre szól. „Persze sokkal finomabban kell előadnom, mint annak idején, mert ha elragadtatom magam, rögtön rám szól, hogy: anya, elég már a szenti-mentiből. Pontosan tudom, hogy ma is így lesz” – meséli nevetve Bánsági Ildikó. „Kiskoromban nagyon anyás voltam, emlékszem, hányszor kapaszkodtam a lábába, amikor indult a színházba dolgozni – idézi fel az emlékeket Gáspár Gergő. – Esténként nagyon hiányzott, aztán másnap rám öntötte minden szeretetét, és én lubickoltam benne. Bármi problémánk volt, anyát sosem láttam rosszkedvűnek. Még akkor sem, amikor rettentően idegesítő, irritáló kamasz voltam, aki sportot űzött az egyes osztályzatok gyűjtéséből.” „Az iskolás időszakot nagyon megszenvedtük – veszi át a szót  Ildikó.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete