Címlapsztori

Cooky: „Akartuk ezt a kisbabát, nem csak belepottyant az életünkbe”

Három hónappal ezelőtt új időszámítás kezdődött Cooky életében. A népszerű műsorvezetőnek fia született. A Kevin névre keresztelt kisbaba le sem tagadhatná, hogy Cooky az apukája, annyira hasonlít rá! 
cooky család francia francia állampolgárság holczhaffer csaba két nyelven beszélnek kisfia Kevin műsorvezető nemzetközi név párja Debi rádió1 újszülött

Életem legboldogabb időszakát élem. Most minden olyan harmonikus kö-rülöttem. A párom, Debi és a közös kisfiunk, Kevin olyan sok örömöt adnak nekem, hogy azt szavakban nem lehet kifejezni. Szeretet és nyugalom van az otthonunkban. Az utóbbi két évben minden olyan gyorsan történt. A Liget nevű szórakozóhelyen megismerkedtem Debivel, szerelmes lettem belé, hamar összeköltöztünk, majd a kisfiunk is megszületett január utolsó hetében. Szerencsés embernek tartom magam – jelenti ki határozottan az érdi házuk kertjében a kispapa. Cooky és Deborah kapcsolata két évvel ezelőtt kezdődött, és nagyon hamar rájöttek, őket egymásnak teremtették az égiek. „Mindketten azt éreztük, hogy a kapcsolatunkból szeretnénk egy gyereket. Akartuk ezt a kisbabát, nem csak belepottyant az életünkbe. Egy belső hang megsúgta, hogy Cooky tökéletes apuka lesz. A párom mellett lelki biztonságban érzem magam. Vigyáz ránk, és ez a legfontosabb” – veszi át a szót Debi. Az édesanyának nem is kellett csalódnia. Cooky kiveszi a részét az újszülött körüli teendőkből, és a szülőszo-bában is bent volt, amikor a kisfiú világra jött. „Részese akartam lenni a pillanatnak. Még videóra is vettem Kevin érkezését, jó lesz visszanézni sok-sok év múlva”– mondja Cooky, aki a köldökzsinór elvágására csak azért nem vállalkozott, mert félt, hogy az ollóval kárt tesz a piciben.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete