Címlapsztori

15 év köztük a korkülönbség: Evelin szülei féltették lányukat a féktelenül bulizó Vastag Csabától

Az énekes élete a menyasszonyának köszönhetően gyökeres fordulatot vett. A 25 éves szépség jó hatással van a korábban féktelenül bulizó sztárra. Kapcsolatuk mélységét mi sem bizonyítja jobban, mint a nagycsaládról szőtt közös álmuk.

Ez már nem az a bohém életet élő Vastag Csaba, aki tíz évvel ezelőtt a Meglepetés címlapján szerepelt. Az X-Faktor-győztes énekes az elmúlt egy évben nagyon sokat komolyodott, személyisége jelentősen változott. De milyen volt korábban?

„A mindennapi dolgokkal kevésbé foglalkoztam. Mindenre megvolt a segítségem. Nem én takarítottam ki a lakásomat, nem én fizettem be a számlákat, nem én jártam bevásárolni. Fogalmam sem volt arról, hogyan működnek ezek a dolgok. Hétköznapi értelemben nem volt rendszer az életemben, egy káosz közepén éltem. Nem voltam tisztában az árakkal, például nem néztem meg, hogy mennyibe kerül egy kiló kenyér. A pénzzel nem úgy foglalkoztam, mint most, hiszen az első perctől folyamatosan koncerteztem, rendszeres bevételem volt. Az én dolgom csak az volt, hogy slágereket készítsek, felmenjek a színpadra és szórakoztassam a közönséget. A fellépések után pedig tovább folytattam a bulizást, sokszor hajnalban mentem haza” – meséli Csaba.

Kilenc testvére van a párjának

Evelinnel egy baráti társaságban ismerkedtek meg. A lány nem követte Csaba zenei munkásságát, de tetszett neki a férfi kisugárzása. Nem a sztárba szeretett bele, hanem az emberbe. „A bemutatkozásnál éreztük, hogy közünk lesz egymáshoz, ezért randevúra hívtam Evelint, csakhogy kiment a fejemből, hogy a megbeszélt időpontra érte menjek…” – meséli Csaba.

„Kisminkelve, szép ruhában vártam rá otthon – folytatja Evelin. – Nagyon rosszulesett, hogy elfeledkezett rólam, talán el is sírtam magam, de másnap bocsánatot kért. A második randinkon sokat nevettünk, majd idővel összeköltöztünk.”

Domján Evelin érett gondolkodása pozitív hatással van az énekesre.

„Nagyon józanul gondolkodik, két lábbal a földön jár. Ő húzott vissza a hétköznapi életbe. Azonnal a kezébe vette a dolgokat, és nem hagyta, hogy kihátráljak belőlük. Például elvitt magával a vízművekhez, a gáz- és villanyszolgáltatóhoz, ahol a közüzemi számlák tüzetesebb átnézése után kiderült, hogy anyagilag sokkal jobban járunk, ha racionalizáljuk a kiadásokat.

„Amikor összeköltöztünk, azonnal észrevettem, hogy Csabinak szervezettebb életre van szüksége – veszi át a szót Evelin. – Én egy tízgyerekes nagycsaládból jövök. Megtanultam spórolni, és a tudatos költésben hiszek, nincsenek felesleges kiadások.”

A korábban a vendéglátásban és a szépségiparban dolgozó lány most az énekes nyugodt hátországát teremti meg. „Mosok, főzök, takarítok, a kertet rendezem. Csabit a fellépéseire is szívesen elkísérem, mert tetszik a belőle áradó energia, ahogy a koncerteken felszántja a színpadot” – meséli.

Közös diótörés, lekvárbefőzés

Evelin nem titkolja, hogy a Zala megyében élő népes családja, kiváltképp az édesanyja nagyon féltette a sikeres zenésztől. „Egy pici köz­ségben, Galambokon nőttem fel. Anyukám kezdetben azt gondolta, hogy megégetem magam Csabival. Féltett a kapcsolattól, de szerencsére édesanyám aggodalma hiábavaló volt. Hamar rájött, hogy a vőlegényem érzelmei mélyek, és komolyan gondolja a közös jövőnket.”

Az énekes a menyasszonya révén egy második családot kapott.Egy klasszikus, konzervatív értékeket vivő családba csöppentem bele. Nagyon összetartó, egymást támogató emberekről van szó, ami nekem nagyon tetszik” – mondja Csaba, aki Evelin édesanyjával kifejezetten szoros, szeretetteljes kapcsolatba került.

„A csapatmunkában hiszünk. Nyáron lekvárt tettünk el és paradicsomot termesztettünk. Néhány hete hat kiló diót törtünk össze és pucoltuk meg hármasban, Evelin, az anyukája és én. Ebből készül a finom bejgli karácsonyra.”

Az esküvő csak idő kérdése

A pár komolyan gondolja az esküvőt, bár annak időpontját még nem tették közzé. Az eljegyzésük augusztusban volt, Evelin 25. születésnapján. „Igaz a mondás, hogy nézd meg az anyját, vedd a lányát! Evelin anyukája olyan családi mintát és értékeket adott át a gyerekeinek, amelyek számomra példaértékűek. A menyasszonyom segítségével új életet kezdtem, és szeretem, ahogyan most élünk.”

Észre sem veszik a 15 évet

Csaba és Evelin között 15 év a korkülönbség. Az énekes szerint ez nem számottevő. „Evelin a koránál érettebb személyiség, én pedig lazább vagyok, mint a saját korosztályom, így aztán észre sem vesszük azt a pár évet. Együtt vagyunk a legboldogabbak.”

Fotó: Dupla expo/Magyar Szabolcs, Privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete