Címlapsztori Sztárok

Marsi Anikó bocsánatot kért a válás után Palik Lacitól: „Feloldoztam, egyben feloldoztattam is”

Anikó tavaly szeptemberben ment férjhez Gyarmati Gáborhoz. Bár élete egyik legboldogabb időszakát éli, úgy érzi, szüksége volt az önvizsgálatra.

Anikó azt mondja, fogalma sincsen, hogy elváltként, két kamasz édesanyjaként – mely helyzetben oly sok nőtársa is van – hol és hogyan kell ismerkedni. Azt azonban tapasztalatból tudja, hogy egy alapos önvizsgálat hozhat olyan felfrissülést, mely önmagunknak hasznos, és talán másoknak is feltűnik.

„A válásom után alaposan belenéztem a tükörbe, illeve magamba, és megvizsgáltam, mit csináltam rosszul, min kell változtatnom ahhoz, hogy boldog legyek. Én is és a párom is. A spontaneitásra szavaztam, és arra, hogy kimondom, amit érzek. Később jött csak az a felismerés, hogy a volt férjem elé is odaálljak, és őszintén bocsánatot kérjek tőle mindazért, amit abban a házasságban én rontottam el. Nem az volt a cél, hogy megbocsásson, hanem az, hogy az én lelkiismeretem könnyebb legyen. De Laci nagyon okos, intelligens ember, úgyhogy „két legyet ütöttem egy csapásra”: nemcsak feloldoztam, hanem egyben feloldoztattam is. Hála a Jóistennek, jóban, jó viszonyban vagyunk egymással, ami a  gyerekeink miatt elengedhetetlenül fontos. Hisz ezt ők is érzik, tudják, látják.”

Szöveg: Szabó Csaba

Fotó: Korponai Tamás

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete