Lélek Sztárok

Kezdi összeszedni magát a szakítás után Ivancsics Ilona: „Feliratkoztam castinglistákra, bejelentkeztem színházaknál”

A Szomszédok egykori színésznője maga döntött a szakítás mellett, ám ez közel sem jelenti azt, hogy könnyű volt számára az azt követő időszak.

A Szomszédok egykori Jutkája is a közelmúltban kezdett új életet. A helyzete korántsem volt egyszerű, mert nemcsak a 15 éves párkapcsolata ért véget, hanem a volt párjával közösen üzemeltetett magánszínházát is be kellett zárnia. Minden adott volt ahhoz, hogy összeomoljon, mégsem tette. A színésznő akkoriban azt vallotta, a jövőjével kapcsolatos gondolatok rengeteg álmatlan éjszakát okoztak neki, de aztán összeszedte magát, és minden erejét a cselekvésre, a talpra állásra irányította.

„Először azon is elgondolkodtam, hogy teljesen mást csináljak, de hamar rájöttem, én a színpadon vagyok boldog. Feliratkoztam film- és sorozat-castinglistákra, bejelentkeztem színházaknál” – mesélte egy napilapnak Ilona, aki azóta már Ábrahám Edittel közös, kétszemélyes darabjaival járja az országot, és szeretne felépíteni egy önálló estet is. Láthatóan örül a visszakapott szabadságának, és nyitott az új dolgokra: nemrégiben Balatonendréden járt, ahol egy hétig egy táborban tanulta a vályogházépítés alapjait.

Fotó: Archív

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete