Címlapsztori Sztárok

Két gyerek mellett is randizik a férjével Lovas Rozi: „Ezek a dolgok nagyon sokat tudnak tölteni a kapcsolatunkon”

A házaspár kisfia, János Misa májusban lesz négyéves, kislánya, Izabella Mária pedig nemrégiben ünnepelte második születésnapját. A szülők mindig szakítanak időt egymásra.

Az RTL-en szombat esténként látható Gólkirályság sorozat főszereplője az anyaság mellett azt is fontosnak tartja, hogy saját magával is rendben legyen, és a férjével is töltsenek kettesben időt.

„Az útravalókat, amelyeket a szüleimtől kaptam: a család mint egység, a szeretet fontossága, az együtt étkezés, a főzés, az ünneplés, a természet és az állatok szeretete, mind-mind olyan értékek, amelyeket a gyerekkoromból hoztam, és a mi életünkben is fontosnak tartok. Tudatosan figyelek arra is, hogy legyenek olyan pillanatok, amikor kiértékeljük, mi történik velünk, a belefektetett munkát, és ezekben a momentumokban nyugodtan megdicsérhetjük magunkat. Akkor jó a családunknak, ha egészben vagyok magammal, és a helyükre tudom tenni az élet történéseit.”

Rozi szerint férjével azért is működnek jól együtt, mert olykor elszöknek otthonról. „A családomból töltődöm, de azt is fontosnak tartom, hogy a férjemmel kettesben is legyünk. Próbáljuk a rendszereket tartani az életünkben, amelybe a randik is beletartoznak: a közös főzés, egy séta a Duna-parton, egy dzsesszkoncert, vagy egyszerűen leülünk beszélgetni. Ezek a dolgok nagyon sokat tudnak tölteni a kapcsolatunkon. De olykor az is elég, ha egy húzós időszak után egy pillanatra lassítunk, és megfogjuk egymást kezét.”

A házaspár kisfia, János Misa májusban lesz négyéves, kislánya, Izabella Mária pedig nemrégiben ünnepelte második születésnapját.

„Bár lényeges számomra a szakmai kiteljesedés, elsősorban édesanya vagyok, a családi összhang és a harmónia megteremtése a legfontosabb. Mindig a gyerekeket tartjuk szem előtt és zsonglőrködünk a feladatok között. Amelyek kevésbé fontosak, azokra nemet mondunk, arra koncentrálunk, amelyek inspirálnak és hozzáadnak valamit az életünkhöz. Ha sikerül megteremtenünk az egyensúlyt, az egy jó állapot, de nem könnyű, néha picit túl van feszítve a húr. Az átgondolt tervezés viszont sokat segít. A férjemmel együtt szoktunk megbeszélni mindent, figyelve mindenki igényére” – árulja el a színésznő, akin sokat változtatott az anyaság.

Fotó: privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete