Címlapsztori Sztárok

61 évesen keresi a szerelmet a Házasodna a gazda legidősebbje, Lajos: „Csodaszép, szorgalmas párra vágyom”

Nem mindennapi körülmények között keresik a szerelmet a Házasodna a gazda szereplői. Bemutatjuk a társra vágyókat, akik között egy testvérpár is van!

Csípő Krisztián (35): Kápolnásnyék

Foglalkozás: őstermelő

Ilyen társra vágyik: A társam tolerálja a munkámat, ami a mezőgazdaság. Fogadja el a gyermekemet, és tudjunk szeretettel, megfelelően kommunikálni egymással. Minden másban teljesen rugalmas vagyok.

Jakus Zsófia (35): Bábolna

Foglalkozás: lovardatulajdonos

Ilyen társra vágyik: Nem baj, ha nem szeret lovagolni és teljesen más az érdeklődési köre. Ami számít, hogy
a megjelenésében férfias legyen.

Báló Máté (23): Dusnok

Foglalkozás: mezőgazdász, mellette családi bútorgyártó cég tagja

Ilyen társra vágyik: Komoly kapcsolatra vágyom, és 2-3 éven belül már esküvőt, gyermeket szeretnék. Külsőre a magas lányokat kedvelem. A párom legyen nyitott, kommunikatív, és szeressen velem együtt bulizni.

Szépvölgyi Zoltán (39): Taksony

Foglalkozás: családigazdaság-vezető

Ilyen társra vágyik: Szép és okos nőre vágyom, akivel tudok beszélgetni hétköznapi dolgokról, akinek a belső értékek számítanak.

Szépvölgyi Erzsébet (48): Taksony

Foglalkozás: családi gazdaság tagja

Ilyen társra vágyik: Megbízható, jó humorú férfira vágyom, egy olyan társra, akivel azt érzem, hogy mindenben megvan az összhang közöttünk.

Sebők Lajos (61): Kiskunmajsa

Foglalkozás: falusi turizmus, vendéglátó, gazdálkodó

Ilyen társra vágyik: A számomra legjobbat és legszebbet keresem. A külső megfog, a belső megtart, ezt vallom. Őszinte, hűséges, természetet kedvelő, csodaszép, szorgalmas párra vágyom, akivel kéz a kézben, szeretetben, szerelemben együtt tudunk boldogan élni a tanyámon.

Lipán Roland (24): Szlovákia, Bodrogszentmária

Foglalkozás: mezőgazdász

Ilyen társra vágyik: Külsőre a kék szemű, hosszú hajú, szép mosolyú és sportos alkatú lányok jobban felkeltik a figyelmemet, de sokkal fontosabbak a belső tulajdonságok, ezen belül is leginkább az őszinteség és a bizalom. A párom megértő, vicces, törődő, jó kisugárzású legyen, a kettőnk közti
összhang is lényeges.

Kovács Vivien (32): Budapest/ Csákvár

Foglalkozás: lovasranch-vezető, -tulajdonos / személyi edző

Ilyen társra vágyik: Külsőre az ápolt, sportos, magas férfiakat részesítem előnyben, de fontosabb, hogy a párom megértő, kompromisszumkész és férfias legyen. Mivel már nekem is van egy fiam, ezért nem kizáró ok, ha a férfinak is van gyermeke.

Csesznik Lóránt (25): Ináncs

Foglalkozás: mezőgazdász

Ilyen társra vágyik: Komoly kapcsolatot keresek, egy olyan társat, aki szeretne már velem együtt megállapodni. Külsőre a természetesebb lányokat részesítem előnyben, de fontos az is, hogy közösen mindenen tudjunk együtt nevetni.

Józsi gazdának új esélyt ad Nádai Anikó

A műsorvezető Nádai Anikónak köszönhetően idén újra megpróbálja a társkeresést az 55 éves Józsi gazda. A négygyerekes édesapának most Anikó segít, hogy megtalálhassa az igazi boldogságot. A tavalyi évadban ugyanis két szék közt a pad alá esett, mivel két feleségjelölt is faképnél hagyta, és az írországi utazás sem úgy sikerült Böbével, hogy folytatása legyen. Józsi gazda a múlt év óta sokat gondolkodott azon, hogy mit ronthatott el legutóbb. Állítása szerint mostanra tanult esetleges hibáiból, zavarba ejtő kijelentéseket nem fog mondani a randevúkon.

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete