Divat

Vízparti színpompa (x)

A brit márka nyári kollekciója az idei trendek szerint a legvagányabb színekben pompázik, amely friss energiát csempész a ruhatárunkba.

Még mindig hódít a nosztalgikus hangulat a trendekben, a ruhákon újra visszaköszönnek a folklór, és hímzett részletek. A klasszikus szabásvonalak egy kis modernséggel ötvözve, az F&F olyan ruhadarabokat mutat be, amelyek könnyedén ötvözik a múlt időtlen varázsát a mai modern trendekkel.

A szabásvonalakat tekintve a bővebb fazonú, buggyos ujjú és fodros stílusok a hangsúlyosak. A nyári hőségben nélkülözhetetlen társak lehetnek a légies pamut és len maxi ruhák, ingek, illetve rövidnadrágok.

A kollekció fürdőruhái vad színekben tündökölnek, melyek csodás sziluettekkel párosulnak, ráadásul a kollekció modelljei elérhetőek, akár a 34-es mérettől egészen az 50-es méretig.

Anyagukat tekintve, idén is számos darab készült újrahasznosított nejlonból, amelyeket a Made Mindfully címke jelez. Vízparti megjelenésedet tedd izgalmassá csodás nyári darabokkal az F&F kínálatából!

 

 A választék áruházanként eltérő lehet.

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete