Ezotéria

Mágikus védelem diákoknak

Nemcsak a gyereket, de a szülőket is izgalommal tölti el az iskolakezdés. Védjük meg varázslatokkal a nekünk legfontosabbakat!
álomelemzés angyal diákok ezotéria földanya gyerek iskolakezdés lélekgyógyász mágikus melitta sárkány szerencsebambusz szülő ványik dóra védelem

„Már annál a pontnál, amikor a füzeteket, könyveket bekötjük az iskolakezdéshez, helyezzünk védelmet és erőt a kisebb és nagyobb diákokra – magyarázza Melitta lélekgyógyász. – A régiek fehér alapra, piros cérnával, keresztszemes technikával hímeztek olyan állatot, amelynek erejével szerették volna a gyermeket védelmezni. Lehetett oroszlán, farkas, de akár elefánt is, majd kivágták könyvjelző méretűre az anyagot. Ha a gyerkőcnek jó barátokat akartak szerezni, akkor egy kiscicamintát hímeztek a könyvjelzőre. Ma már nem muszáj hímezni – bár ügyeskezű anyukák még több energiát tesznek így a védelembe –, hiszen vásárolhatunk kész könyvjelzőt is. A lényeg, hogy higgyünk az erejében, merszült így tudjuk meg-felelő energiákkal felruházni a mágikus könyvjelzőt.”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete