Ezotéria Sztárok

Nő testben férfilélek: Balázs Kláriban tíz pasi veszett el, Korda György rá a tanú

Ereje és kitartása akár a férfiaké, ám szépsége nagyon is arra utal, hogy mégiscsak ízig-vérig nő. Hogy is van ez?

Egyszer egy reinkarnációs kutatással foglalkozó szakember elkészítette Klárika horoszkópját. „Azt mondta, hogy a jelenlegi életemben egy szép női testben egy férfilélek lakozik. Gyuri szokta is mondani, hogy tíz férfi veszett el bennem, mert annyi kitartásom, szorgalmam és fizikális erőm van” – meséli nevetve Korda György felesége.

Persze, ha hiszünk is az ilyesmiben, Klárika ebben az életében nagyon is nő és pontosan tudja is, hogyan használja a szépségét, amitért minden nap tesz még 70 év felett is.

Klárika az ápoltságban hisz. „A tisztaság és a személyes higiénia nagyon fontos. Anyukám sosem ment ki úgy az utcára, hogy a frizurája ne lett volna rendben, és egy halvány kis rúzst ne tett volna a szájára. Én is megkövetelem magamtól az ápoltságot, és arra biztatom a nőtársaimat, hogy ne engedjenek annak, amikor a férjük azt mondja: »Jó vagy te anyukám így is!« Nem szabad slampossá, elhanyagolttá válni. Foltos, pecsétes ruhát soha ne vegyünk fel! Szeressük magunkat annyira, hogy adunk a részletekre! Én hiszek abban, hogy kell az illúzió. Például egy finom kölni, amit mások is észrevesznek rajtunk, és megjegyeznek. A jó illatunk mellett a fogunk is mindig legyen rendben. Legalább évente egyszer szedessük le a fogkövet” – tanácsolja az énekesnő, aki mindenki számára elérhető fortélyokat is ismer.

Mindene a víz és a gyümölcs

„Fiatalon kozmetikusként dolgoztam, ezért tudom, hogy mi jó a bőrnek. Például vegyünk egy kígyóuborkát, reszeljük le, és a levével kenjük át a tiszta arcunkat. Nézzék csak meg, hogy a ráncokat milyen szépen halványítja és kisimítja!” Klárika sok gyümölcsöt eszik, de ami talán még ennél is fontosabb számára, a buborékmentes ásványvíz. „Miután felkelek, megiszom két pohár vizet, ez jót tesz a beleknek és az üres gyomornak. Gyurit is rászoktattam erre a napi rutinra. Szeretjük a lapos barackot, a dinnyét, az almát és a nektarint. Fehér lisztből készített termékeket nem eszünk, csak teljes kiőrlésűt vagy korpás pékárut.” Úgy véli, hetven felett is nyugodtan viselhetünk farmert, csak jó szabása legyen. „Fontos, hogy ne nézzünk ki öregasszonyosan, de közönségesen sem. Kifejezetten szeretem a világoskék farmert fehér blúzzal. Hétköznapi viselet, mégis fiatalos.” A díva védi a bőrét az erős napsugaraktól.

„Sajnos megváltozott a klíma, már nem ajánlatos a napon aszalódni. Olyan pöttyök, pigmentfoltok jöhetnek ki rajtunk, amiket soha többé nem tudunk eltüntetni. A bőrünk védelmére mindenképp figyeljünk!” – tanácsolja Balázs Klári, aki azt is elárulja, hogy már nem számolja a kaló­riákat. „Nem akarom az életemet megkeseríteni kalóriatáblázatokkal. Ha olyan kedvem van, jöhet a túrógombóc és a máglyarakás!” – árulja el nevetve.

Fotó: Archív, Schumy Csaba

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete